Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep știe cu cine joacă în turul 2 la Wimbledon! Are 5 victorii și nu a pierdut niciun set în fața ei

Bianca Dumitru

Actualizat 28/06/2022 la 19:16 GMT+3

Simona Halep, care a înfruntat-o astăzi, în manșa inaugurală de la Wimbledon 2022, pe Karolina Muchova, și-a aflat posibila adversară din turul 2. Românca se va duela cu Kirsten Flipkens.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a debutat astăzi la ediția din 2022 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, înfruntând-o pe Karolina Muchova.
Românca a trecut fără probleme de sportiva de pe locul 81 WTA, scor 3-6, 2-6, și s-a calificat în turul 2, acolo unde va avea o misiune foarte ușoară.
Simona Halep urmează să o înfrunte pentru un loc în turul 3 la Wimbledon 2022 pe Kirsten Flipkens, sportivă care ocupă locul 190 în ierarhia mondială.
Belgianca în vârstă de 36 de ani a învins-o astăzi, în primul tur de la All England Club, pe Jaimee Fourlis, locul 150 WTA, în două seturi, scor 7-5, 6-2, după o oră și 43 de minute de joc.
Citește și:

Simona Halep - Kirsten Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona Halep și Kirsten Flipkens s-au mai înfruntat până acum de 5 ori. Românca nu a fost învinsă niciodată de următoarea sa adversară de la Wimbledon. Mai mult, Halep nu a pierdut niciun set în fața sportivei din Belgia.
Cele două s-au mai întâlnit până acum de 3 ori pe hard, o dată pe zgură și o dată pe iarbă. Singurul meci pe iarbă dintre Halep și Flipkens a avut loc în 2013, în finala turneului de la 's-Hertogenbosch, unde fostul lider WTA s-a impus cu 6-4, 6-2.
Duelul de la Wimbledon 2022 dintre Simona Halep și Kirsten Flipkens va avea loc joi, de la o oră care va fi anunțată de organizatori în cursul zilei de mâine.
Wimbledon 2022 - 28 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo