Simona Halep se pregătește, în aceste zile, pentru debutul la ediția din 2022 a turneului de la Wimbledon. Românca a susținut astăzi o conferință de presă, în care a abordat mai multe subiecte.
Unul dintre ele a fost relația cu noul său antrenor, Patrick Mouratoglou. Jurnaliștii au întrebat-o pe Simona ce a simțit după ce francezul a luat asupra lui vina pentru eliminarea de la Roland Garros.
Halep a dezvăluit că nu se aștepta la o astfel de reacție din partea antrenorului său, punctând că cei doi mai au încă nevoie de timp pentru a ajunge să se cunoască bine.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
IERI LA 12:25
"Ei bine, nu, nu aș spune că nu a fost suficient de bun pentru mine, așa cum a scris în postare. Am fost doar panicată în timpul meciului. Nu am suportat prea bine presiunea. Nu știam că va posta. Nu mă anunță ce postează.
Dar da, am fost surprinsă, șocată că a făcut acea postare și a luat totul asupra lui. Dar nu era vina lui. Eu am fost vinovată pentru că nu am fost în stare să mă descurc mai bine și chiar să mă calmez atunci când am intrat în panică. A fost ceva nou și pentru mine și nu am fost suficient de bună.
Dar acum suntem mult mai buni decât în acea zi. Probabil că amândoi învățăm unele lucruri unul despre celălalt. Acum ne vom descurca mai bine cu astfel de situații", a declarat Simona Halep.
Citește și:

Ce așteptări are Simona Halep de la antrenorul său

Fostul lider WTA a vorbit și despre ce își dorește de la antrenorul său în această etapă a carierei, precizând că Patrick Mouratoglou reușește să îi ofere timpul și înțelegerea de care simte că are nevoie.
"Sincer, nu mă așteptam să am această șansă de a lucra cu Patrick atunci când am fost la academia lui. Sunt foarte onorată să-l am în echipa mea. Este un antrenor grozav și are multă experiență. A lucrat atâția ani cu cea mai bună jucătoare din lume. Simt presiunea de a fi mai bună.
Dar el îmi dă timp. Are răbdare, mă sprijină în tot ceea ce fac. Încearcă să mă înțeleagă pentru că cred că acesta este principalul lucru pe care îl vreau de la un antrenor, să mă înțeleagă, sunt destul de emoționată de cele mai multe ori. Patrick se descurcă grozav la asta.
Simt că mă îmbunătățesc. Chiar dacă nu am câștigat mare lucru, simt că avem nevoie de timp să ne cunoaștem mai bine, să putem pune în practică tot ce îmi spune. Nu este ușor să o fac imediat, dar sunt sigură și încrezătoare că, prin muncă asiduă, voi putea face tot ceea ce îmi spune", a adăugat fostul lider WTA.
Meciul dintre Simona Halep și Karolina Muchova, din primul tur al Wimbledon 2022, va avea loc marți, de la o oră care va fi anunțată ulterior de către organizatori.
https://i.eurosport.com/2022/06/26/3399261.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46