Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, OUT de la Wimbledon în turul 2! A cedat în trei seturi în fața sportivei de pe locul 103 WTA

Bianca Dumitru

Actualizat 29/06/2022 la 18:58 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată astăzi, în turul 2 al turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă în 3 seturi pe Tatjana Maria, locul 103 WTA.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a ratat astăzi calificarea în turul 3 la Wimbledon 2022, după ce a fost învinsă de Tatjana Maria, în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 7-5, după două ore și 13 minute de joc.
Cele două sportive s-au mai întâlnit și la Roland Garros, la sfârșitul lunii mai, în manșa inaugurală a Grand Slam-ului de la Paris, unde Sorana s-a impus rapid, cu un dublu 6-3. Acum, la All England Club, Cîrstea a avut o misiune mai dificilă.
Românca de pe locul 32 WTA a intrat greu în meci, fiind condusă în primul set cu scorul de 5-0. Abia apoi a câștigat primul game, legându-l de încă două, însă a fost prea târziu pentru a-și mai putea adjudeca setul, câștigat de Maria după 34 de minute.
În partea a doua a meciului, Sorana a cedat un singur game, reușind să restabilească egalitatea și să trimită duelul în decisiv, set pe care l-a început foarte bine, pierzând doar 4 puncte în primele 3 game-uri.
Citește și:
Tatjana Maria a revenit în joc la 0-3 cu un break la 0, iar apoi a reușit să egaleze, profitând de un joc mai lent al româncei. Cîrstea a preluat din nou conducerea la 3-4, cu un break muncit, dar a fost din nou egalată.
Nemțoaica s-a impus apoi pe serviciul său cu un singur punct pierdut și, deși Sorana a revenit și a făcut 5-5, a închis jocul înainte de tie break, obținând calificarea în turul 3.
Pentru un loc în 16-imile turneului de la Wimbledon, Tatjana Maria o va înfrunta pe câștigătoarea duelului dintre Maria Sakkari (locul 5 WTA) și Viktoriya Tomova (locul 112 WTA).
Wimbledon 2022 - 29 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo