Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefan Djokovic l-a făcut să râdă în hohote pe Nole: "Joci la Wimbledon și nu ești în stare să faci asta?"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/06/2022 la 19:08 GMT+3

Înainte de debutul la Wimbledon, Novak Djokovic s-a distrat pe cinste alături de fiul lui, Stefan, care "l-a ironizat" pe marele campion sârb la Londra.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic s-a pregătit în mod neobișnuit înainte de debutul la Wimbledon montând o trambulină pentru fiul său, Stefan, în vârstă de 7 ani. Nole se află cu familia la Londra, acolo unde a închiriat o casă în care stă pe durata celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.
La "ordinul" fiului său, Djokovic a fost nevoit să instaleze o trambulină în curte, iar acea muncă s-a dovedit a fi mai dificilă decât se aștepta marele campion sârb. Novak, alături de antrenorul său, Goran Ivanisevic, și antrenorul său de fitness, Marco Panichi, au depus mult efort în asamblarea trambulinii, dar nu au reușit.
CITEȘTE ȘI:

Stefan Djokovic l-a făcut să râdă în hohote pe Nole la Wimbledon

Toate eforturile lor au fost atent supravegheate de Stefan, care a avut un comentariu genial când a văzut că trambulina nu poate fi asamblată: "Cum se face că nu știi să montezi o trambulină, dar concurezi la Wimbledon?" Comentariul micuțului Stefan i-a făcut pe toți cei prezenți să râdă în hohote, iar Nole nu a rezistat și a publicat videoclipul pe rețelele de socializare.
Această pregătire neobișnuită l-a ajutat se pare pe Djokovic la debutul de la Wimbledon. Sârbul, campion en-titre la Wimbledon, a trăit periculos în primul tur al ediției din acest an. Nole s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după ce l-a învins pe sud-coreeanul Soonwoo Kwon cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci disputat care a durat două ore și 28 de minute de joc.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 27 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo