Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic s-a pregătit în mod neobișnuit înainte de debutul la Wimbledon montând o trambulină pentru fiul său, Stefan, în vârstă de 7 ani. Nole se află cu familia la Londra, acolo unde a închiriat o casă în care stă pe durata celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.
La "ordinul" fiului său, Djokovic a fost nevoit să instaleze o trambulină în curte, iar acea muncă s-a dovedit a fi mai dificilă decât se aștepta marele campion sârb. Novak, alături de antrenorul său, Goran Ivanisevic, și antrenorul său de fitness, Marco Panichi, au depus mult efort în asamblarea trambulinii, dar nu au reușit.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
ACUM 21 ORE

Stefan Djokovic l-a făcut să râdă în hohote pe Nole la Wimbledon

Toate eforturile lor au fost atent supravegheate de Stefan, care a avut un comentariu genial când a văzut că trambulina nu poate fi asamblată: "Cum se face că nu știi să montezi o trambulină, dar concurezi la Wimbledon?" Comentariul micuțului Stefan i-a făcut pe toți cei prezenți să râdă în hohote, iar Nole nu a rezistat și a publicat videoclipul pe rețelele de socializare.
Această pregătire neobișnuită l-a ajutat se pare pe Djokovic la debutul de la Wimbledon. Sârbul, campion en-titre la Wimbledon, a trăit periculos în primul tur al ediției din acest an. Nole s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după ce l-a învins pe sud-coreeanul Soonwoo Kwon cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci disputat care a durat două ore și 28 de minute de joc.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/26/3399261.jpg
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
IERI LA 16:31
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
IERI LA 15:06