Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal, convins că Rafa poate câștiga și Wimbledon-ul: "Bineînțeles că e un candidat la titlu!"

Irina Aldea

Publicat 10/06/2022 la 19:08 GMT+3

Rafa Nadal a avut un sezon 2022 excelent, chiar dacă s-a plâns de durerile la picior. Ibericul a cucerit cele două titluri majore anul acesta, iar Toni Nadal e convins că nepotul său se poate impune și la Wimbledon.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Toni Nadal a oferit de curând un interviu complex pentru Punto de Break, în care a analizat, printre altele, succesul incredibil al lui Rafa Nadal la Roland Garros și viziunea sa asupra accidentării cronice pe care nepotul său o gestionează încă de la începutul carierei. Toni, care în prezent îl antrenează pe Felix Auger-Aliassime, s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul lui Rafa.
Toni Nadal este una dintre cele mai autorizate voci să vorbească despre Rafa, mai ales că l-a și antrenat pentru mult timp pe nepotul său, până când Carlos Moya a preluat funcția de antrenor principal al ibericului, în 2017. Într-un interviu acordat pentru Punto de Break , experimentatul antrenor a trecut în revistă situația actuală a nepotului său, care a câștigat titlul major cu numărul 22 al carierei, la 14-lea la Roland Garros.
CITEȘTE ȘI:

Toni Nadal, convins că Rafa se poate impune la Wimbledon 2022

"Dacă este bine din punct de vedere fizic nu am niciun dubiu, este un candidat la câștigarea turneului de la Wimbledon. Este o suprafață de joc care îi place. A avut probleme cu genunchii timp de câțiva ani și de aceea nu a mai jucat bine acolo. Dar a ajuns în cinci finale consecutive la Wimbledon, pentru că nu a participat în 2009. Asta ar fi urmat trendul său normal dacă nu ar fi avut probleme la genunchi sau la picior. Cred că, dacă este bine, este un candidat la victorie acolo", a spus Toni Nadal.
Rafael Nadal a cucerit anul acesta titlurile de la Australian Open și la Roland Garros și deși a spus pe durata turneului de la Paris că nu va juca la Wimbledon, se pare că s-a răzgândit. El a cucerit două titluri pe iarba de la All England Club, în 2008 și 2010. Al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, e programat în perioada 27 iunie – 10 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo