Toni Nadal a oferit de curând un interviu complex pentru Punto de Break, în care a analizat, printre altele, succesul incredibil al lui Rafa Nadal la Roland Garros și viziunea sa asupra accidentării cronice pe care nepotul său o gestionează încă de la începutul carierei. Toni, care în prezent îl antrenează pe Felix Auger-Aliassime, s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul lui Rafa.
Toni Nadal este una dintre cele mai autorizate voci să vorbească despre Rafa, mai ales că l-a și antrenat pentru mult timp pe nepotul său, până când Carlos Moya a preluat funcția de antrenor principal al ibericului, în 2017. Într-un interviu acordat pentru Punto de Break , experimentatul antrenor a trecut în revistă situația actuală a nepotului său, care a câștigat titlul major cu numărul 22 al carierei, la 14-lea la Roland Garros.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Sonego l-a taxat pe Rafa Nadal la Wimbledon: "Vezi așa ceva doar la turnee de categoria a treia!"
ACUM 21 ORE

Toni Nadal, convins că Rafa se poate impune la Wimbledon 2022

"Dacă este bine din punct de vedere fizic nu am niciun dubiu, este un candidat la câștigarea turneului de la Wimbledon. Este o suprafață de joc care îi place. A avut probleme cu genunchii timp de câțiva ani și de aceea nu a mai jucat bine acolo. Dar a ajuns în cinci finale consecutive la Wimbledon, pentru că nu a participat în 2009. Asta ar fi urmat trendul său normal dacă nu ar fi avut probleme la genunchi sau la picior. Cred că, dacă este bine, este un candidat la victorie acolo", a spus Toni Nadal.
Rafael Nadal a cucerit anul acesta titlurile de la Australian Open și la Roland Garros și deși a spus pe durata turneului de la Paris că nu va juca la Wimbledon, se pare că s-a răzgândit. El a cucerit două titluri pe iarba de la All England Club, în 2008 și 2010. Al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, e programat în perioada 27 iunie – 10 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Rafa Nadal a clarificat disputa legată de strigătele lui Sonego
ACUM O ZI
Wimbledon
Wimbledon, ziua 6, LIVEBLOG | Kyrgios a câștigat un meci epic contra lui Tsitsipas, cu tensiune
IERI LA 09:27