Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal nu s-a putut abține! Mesaj pentru Tsitsipas: "Nu-l bate pe Rafa, dar încearcă cu Djokovic"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/06/2022 la 23:32 GMT+3

Stefanos Tsitsipas, numărul 6 mondial, a cucerit primul titlu pe iarbă şi al nouălea din cariera sa, la turneul ATP de la Mallorca (Spania), iar la final, directorul turneului, Toni Nadal, i-a transmis să nu-l învingă pe Rafa la Wimbledon, dar să încerce cu Djokovic, marele rival al nepotului său.

Toni Nadal & Novak Djokovic

Credit imagine: Eurosport

Stefanos Tsitsipas s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 (7/2) în fața spaniolului Roberto Bautista Agut la Mallorca. Tsitsipas, în vârstă de 23 de ani, care a participat la această competiţie în baza unei invitaţii oferite de organizatori, s-a impus după 2 ore şi 31 de minute de joc în faţa ibericului, ocupantul locului 20 în clasamentul ATP.
Jucătorul elen a obţinut sâmbătă a 40-a sa victorie de la debutul acestui sezon şi va aborda plin de încredere turneul de Grand Slam de la Wimbledon (27 iunie - 10 iulie), unde îl va înfrunta în meciul de debut pe elveţianul Alexander Ritschard (192 ATP), venit din calificări. În timpul ceremoniei de decernare a trofeului, Toni Nadal, directorul turneului, a tratat cu umor discursul adresându-se grecului.
CITEȘTE ȘI:

Toni Nadal, mesaj clar pentru Tsitsipas la Mallorca: "Nu-l bate pe Rafa, dar încearcă cu Djokovic"

Toni Nadal a avut un discurs care a stârnit râsete la Mallorca. Directorul turneului i-a transmis lui Tsitsipas să nu-l învingă la Wimbledon pe Rafa sau pe Felix, actualul său elev: "Felicitări Stefanos, joci foarte bine pe această suprafață. Pentru mine, ești unul dintre favoriții de la Wimbledon. Sper să nu-l învingi pe Rafa sau pe Auger-Aliassime . Dar încearcă să îl bați pe Djokovic", a spus unchiul lui Rafa.
În orice caz, Tsitsipas nu va putea să se confrunte decât cu unul dintre cei doi favoriți, potențial în optimile de final. Nadal și Felix Auger-Aliassime s-ar putea întâlni în sferturile de finală. Iar pentru a-l învinge pe Novak Djokovic, numărul 6 mondial va trebui să ajungă în marea finală programată pe 10 iulie.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo