Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray crede că îi poate învinge pe majoritatea jucătorilor la Wimbledon! "Mă simt foarte bine"

Bianca Dumitru

Publicat 04/07/2023 la 23:47 GMT+3

Andy Murray s-a calificat în această seară în turul 2 la Wimbledon, după ce l-a învins în 3 seturi pe Ryan Peniston. După meci, britanicul a susținut o conferință de presă în care s-a arătat încrezător față de ceea ce poate obține la această ediție a Grand Slam-ului londonez.

Așa s-a calificat Andy Murray în turul secund la Wimbledon,după un meci în care a pierdut 4 game-uri

Andy Murray a făcut în această seară pasul spre turul 2 la Wimbledon, după ce l-a învins în 3 seturi pe Ryan Peniston (locul 268 ATP), scor 3-6, 0-6, 1-6, după două ore și 3 minute de joc.
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În ultimii ani s-a vorbit foarte mult despre o posibilă retragere a britanicului care s-a impus de două ori pe iarba londoneză, dar sportivul de 36 de ani nu dă niciun semn că vrea să-și încheie cariera.
Astăzi, după meciul cu Peniston, Murray a vorbit la conferința de presă despre cât de bine se simte pe teren și a sugerat că are încredere că poate trece de orice adversar.
Jucătorul de pe locul 40 ATP a comentat și cum a fost să joace pe un teren acoperit, spunând că este mulțumit de prestația sa din primul tur al celui de-al treilea Grand Slam al anului.
"Nu am început meciul așa cum mi-aș fi dorit. Sub acoperiș se joacă întotdeauna în condiții diferite. Mai ales când consideri că ultimele zile au fost destul de bune, a bătut vântul destul de tare, atunci jocul în acele condiții este puțin diferit.
Dar da, pe măsură ce meciul a continuat, am eliminat erorile neforțate. Am fost destul de nemilos la începutul seturilor 2 și 3. Nu a existat nicio scădere a intensității sau altceva. Am preluat conducerea devreme în acele seturi, am jucat bine. Deci, da, am fost mulțumit de tot, în afară de începutul partidei", a spus Murray.
Citește și:

Andy Murray, încrezător după calificarea în turul 2 la Wimbledon

Întrebat despre starea sa și despre forma fizică în care se află, britanicul s-a arătat destul de încrezător în forțele proprii.
"Joc suficient de bine pentru a învinge majoritatea jucătorilor, cred, dacă joc bine. Fizic mă simt bine. Foarte bine acum.
Nu îți planifici și nu te pregătești pentru meciuri precum cele pe care le-am avut la începutul acestui an în Australia sau când am jucat cu Stefanos Tsitsipas la US Open. Sper ca meciurile mele să nu dureze atât de mult. Dacă o vor face, m-am pregătit suficient de bine pentru a le putea face față.
Trebuie să văd cum mă recuperez fizic după un astfel de meci, dar nu mă preocupă niciunul dintre aceste aspecte. Nu este ceva de care să îmi fac griji în fiecare zi atunci când sunt aici sau în pregătire", a adăugat tenismenul de pe locul 40 ATP.
Pentru Andy Murray urmează duelul cu învingătorul din partida Dominic Thiem - Stefanos Tsitsipas, întreruptă la scorul de 6-3, 3-4 și care va fi reluată miercuri.
Turneul de Grand Slam de la Wimbledon este programat în perioada 3 - 16 iulie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Cine câștigă Wimbledon 2023 la masculin?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo