Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a făcut Alcaraz în noaptea dinaintea finalei de la Wimbledon, cu Djokovic? Dezvăluirea fratelui: "A fost diferit"

Irina Aldea

Publicat 21/07/2023 la 11:39 GMT+3

Fratele lui Carlos Alcaraz, Alvaro Alcaraz Garfia, a dezvăluit într-un interviu ritualul liderului ATP în noaptea de dinaintea câștigării Wimbledon. E fără doar și poate un aspect foarte interesant pentru fanii sportului alb, mai ales dacă ne gândim ce s-a întâmplat în semifinala de la Roland Garros.

Carlos Alcaraz, "rege" la Wimbledon! Punctul pentru istoria tenisului

Carlos Alcaraz a disputat duminică o finală pentru istorie la Wimbledon și a știut să sufere în cele mai grele momente pentru a-și impune ritmul în final și a câștiga titlul în fața lui Djokovic: "A fost ceva diferit pentru că toți membrii echipei împărțeau o casă și am optat mai mult pentru a juca un joc de Ludo după cină. Jucam în perechi și eu și Carlos jucam împreună, el de obicei cu verde și eu cu albastru... oh, și obișnuiam să câștigăm", a declarat fratele lui Alcaraz, potrivit MurciaPlaza.
Prin urmare, liderul mondial din ATP a optat să încerce să nu se gândească prea mult la finala pe care urma s-o joace a doua zi în compania celui mai titrat tenismen din istorie, Novak Djokovic. Această modalitate de gestionare a emoțiilor pesemne că a dat roade, asta pentru că după cedarea setului 1 cu 1-6, Alcaraz a fost pur și simplu alt jucător.
CITEȘTE ȘI:

Fratele lui Carlos Alcaraz, dezvăluiri din interior. Ce a făcut liderul ATP la finalul Wimbledon

În plus, Alvaro a povestit și cum a fost seara triumfului, în care cina formală a ocupat cea mai mare parte și nu a fost timp pentru prea multe petreceri: "Adevărul este că nu a fost prea mult timp pentru petreceri. După finală și știind că aveam cina de gală a turneului, ne-am întors la casa în care am fost în acele săptămâni la Londra, ne-am îmbrăcat pentru această ocazie și ne-au dus acolo. Am petrecut timp cu familia și cu echipa, dar știind că a doua zi Carlos trebuia să se ocupe de angajamente și apoi trebuia să zburăm înapoi", a declarat fratele mai mare al lui Alcaraz.
Pe de altă parte, familia Alcaraz se confruntă în prezent cu o problem. Nu mai e loc în casa familiei pentru trofee, în El Palmar: "Există deja câteva trofee. La început au fost în camera lui, dar acum sunt și în sufragerie. În noua casă, aceste trofee vor avea o camera destinată lor, pentru toate aceste cupe, dar și cele câștigate de alți membri ai familiei noastre", a conchis el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo