Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic și-a pus în alertă echipa la Wimbledon, la ora 3 dimineața! Pat Cash, dezvăluire incredibilă

Irina Aldea

Actualizat 12/07/2023 la 16:51 GMT+3

Novak Djokovic este un competitor desăvârșit, iar rezultatele sale ne-au demonstrat deja asta în repetate rânduri. Sârbul nu lasă nimic la voia întâmplării, iar Pat Cash a făcut o dezvăluire incredibilă din anturajul lui Nole, povestind ce a făcut Djokovic după meciul câștigat în patru seturi în fața lui Hurkacz, la Wimbledon.

Hurkacz - Djokovic - Wimbledon Rezumat

Novak Djokovic a avut un test foarte greu de trecut cu Hubert Hurkacz. Polonezul, unul dintre jucătorii cu servicii impresionante, a fost primul jucător de la Wimbledon care i-a luat lui Nole un set la ediția din acest an. Sârbul a fost totuși mai bun și s-a impus cu scorul de 7-6 (6), 7-6 (6), 5-7, 6-4, la capătul unui meci care a durat în total trei ore și 10 minute de joc și care a fost disputat în două zile (din cauza stingerii de la Wimbledon).
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO
Hurkacz a servit nu mai puțin de 33 de ași, iar Djokovic a reușit de abia în setul patru să "spargă" serviciul polonezului. Din cei 33 de ași, 23 i-a reușit în primele două seturi, pe care sârbul a reușit să le câștige în tiebreak, după o luptă extrem de strânsă. Totuși, sârbul, care e de departe cel mai bun jucător de returi din istorie, nu a fost mulțumit deloc cu faptul că nu a obținut break decât în setul 4, motiv pentru care "și-a alertat" echipa în miezul nopții.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic și-a pus în alertă echipa la Wimbledon, la ora 3 dimineața

De abia acum au ieșit la iveală detalii foarte interesante din timpul partidei Djokovic – Hurkacz. După ce partida s-a oprit la 2-0 la seturi pentru sârb, Djokovic nu ar fi avut liniște, chiar dacă era la un set distanță de victorie. În noaptea dintre primele două seturi și următoarele două seturi, Nole a tras un semnal de alarmă în cadrul echipei sale, așa că după miezul nopții, la ora 3 dimineața, ora României, Goran Ivanisevic se frământa din cauza nemulțumirilor elevului său.
Mai exact, Djokovic a fost extrem de nemulțumit că nu a reușit să-l amenințe pe Hurkacz la retur. Polonezul a avut până la 33 de ași și 80% din punctele câștigate pe propriul serviciu. La urma urmei, însuși Novak a recunoscut după meci că nu-și amintește când s-a simțit atât de neputincios când adversarul lui servea. Evident, Djokovic a vrut să analizeze atât serviciul adversarului, cât și revenirea lor pe teren pentru a veni cu tactici care ar putea rezolva problema. Pat Cash, campionul de la Wimbledon în 1987, a declarat pentru BBC că Ivanisevic căuta material video din primele două seturi la ora 3 dimineața.
"Au în echipă un om care se ocupă de statistică, iar ieri am vorbit cu el, la ora trei dimineața, a primit un mesaj de la Goran în care spunea: 'Vrem toate reluările retururilor pentru că Nole nu e deloc fericit cu game-urile de retur, dă-ne toate fazele cu retururile și greșelile, poți să mi le trimiți?' Asta se întâmpla la ora trei dimineața... atât de târziu", a spus australianul într-un podcast pentru BBC 5.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Wimbledon 2023 se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport & pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo