Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situația lui Novak Djokovic, explicată de un fost mare campion. Care e de fapt consecința eșecului de la Wimbledon

Irina Aldea

Actualizat 23/07/2023 la 09:02 GMT+3

Novak Djokovic a câștigat primele două titluri majore ale anului, dar în finala de la Wimbledon a cedat în cinci seturi în fața lui Carlos Alcaraz. Mulți s-au grăbit să spună despre sârb că i s-a terminat succesul în circuit, numai că recordul all-time în aparține deja. Aceasta este și părerea fostului mare campion la dublu, Paul McNamee.

Carlos Alcaraz, "rege" la Wimbledon! Punctul pentru istoria tenisului

În finala de la Wimbledon, Novak Djokovic a suferit una dintre cele mai amare înfrângeri din cariera sa, în fața lui Carlos Alcaraz, în cinci seturi. Totuși, nu ar trebui uitat faptul că sârbul le-a câștigat pe primele două ale sezonului, doborând recordul all-time de titluri de Grand Slam câștigate în tenisul masculin (23).
Impunându-se în finala de la Roland Garros în fața lui Casper Ruud, Novak Djokovic l-a depășit pe regele zgurii, Rafael Nadal, care are momentan 22 de titluri majore. În timp ce Carlos Alcaraz face legea în circuit, apar totuși întrebări legate de Djokovic: ce consecințe va avea înfrângerea de la Wimbledon asupra sârbului?
CITEȘTE ȘI:

Situația lui Djokovic, explicată de Paul McNamee. Care e consecința eșecului de la Wimbledon

Lui Paul McNamee, fostul număr 1 mondial la dublu, i s-a pus de mai multe ori această întrebare. Prin urmare, el a dorit să răspundă prin intermediul contului personal de Twitter: "Aici, la Cupa Hopman, este întotdeauna grozav să îl vezi pe Alcaraz, care va deveni un maestru. Sunt întrebat despre consecințele înfrângerii lui Djokovic la Wimbledon. Răspund astfel: Credeam că va câștiga al 23-lea său titlu de Grand Slam la Wimbledon și nu la Roland Garros. Nu contează unde l-a câștigat, singurul lucru care contează este că a reușit", a transmis McNamee.
Novak Djokovic își petrece acum vacanța alături de soția sa, Jelena, și cei doi copii ai lor, la Dubrovnik, în Croația. Marele campion sârb va sări peste turneul Masters 1000 de la Toronto, care începe pe 7 august în Canada, urmând a participa la turneul de 1000 de puncte de la Cincinnati, care debutează pe 13 august, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo