Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Angelique Kerber e în sferturi la Wimbledon 2021! Campioana din 2018, victorie cu Coco Gauff în optimi

Irina Aldea

Publicat 05/07/2021 la 19:14 GMT+3

Wimbledon 2021 | Angelique Kerber s-a calificat în sferturile de finală la All England Club după ce a trecut de tânăra sportivă din SUA, Coco Gauff.

Angelique Kerber

Credit imagine: Getty Images

Angelique Kerber, a 25-a favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon 2021 după ce a trecut de favorita numărul 20, Cooc Gauff, cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci cu tenis de foarte bună calitate care a durat o oră și 18 minute de joc.
Setul inaugural a debutat cu cinci break-uri consecutive, mai multe obținute de Angie Kerber, care a profitat de avantaj și și-a ținut apoi serviciul, câștigând setul la 4. În setul secund, un singur break a făcut diferența în favoarea triplei campioane de Grand Slam din Germania.

Wimbledon 2021 | Angie Kerber e în sferturile de finală la All England Club

În continuare, campioana din 2018 de la All England Club se va duela pentru un loc în semifinale cu favorita numărul 19, Karolina Muchova. Până acum, Kerber le-a învins la Londra pe Stojanovic, Sorribes Tormo, Sasnovich și Gauff, cedând în total doar două seturi.
Pentru Angie Kerber, acesta este primul sfert de finală în turneele de Grand Slam în care ajunge de la Wimbledon 2018, atunci când a și cucerit titlul la All England Club.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo