Angelique Kerber, a 25-a favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2021 după ce a trecut în minimum de seturi de Karolina Muchova, favorita numărul 19, cu scorul de 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute de joc.
În continuare, campioana din 2018 se va duela cu învingătoarea meciului dintre Ashleigh Barty și Ajla Tomljanovic. În meciul din sferturi, Kerber a fost magistrală și ne-a adus aminte de vremurile în care era o favorită clară la aboslut toate turneele la care participa.
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
15/01/2022 LA 16:19

Wimbledon 2021 | Angelique Kerber e în semifinale după victoria cu Muchova

Angie a fost agresivă pe tot parcursul întâlnirii cu Karolina Muchova și nu a lăsat-o nicio clipă pe cehoaică să revină în meci, chiar dacă în setul secund și-a cedat prima serviciul. Sportiva din Germania, triplă campioană de Grand Slam, a revenit imediat în luptă și s-a impus în mod clar.
Pentru Angie Kerber, acesta este prima semifinală în turneele de Grand Slam în care ajunge de la Wimbledon 2018, atunci când a și cucerit titlul la All England Club. Doar la Roland Garros nu a trecut Kerber de faza sferturilor de finală. În rest, cel mai bun rezultat la Australian Open, Wimbledon și US Open este titlul.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel în turul 3 la Indian Wells. Reacția siteului oficial WTA
05/10/2021 LA 05:51
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03