Clasată pe locul 338 WTA, Emma Răducanu a devenit revelația turneului de la Wimbledon după evoluțiile avute în prima săptămână de concurs. Din postura de deținătoare de wildcard, Emma s-a calificat în a doua săptămână de la Wimbledon fără să piardă set. A făcut meciuri memorabile, trecând de adversare mult mai experimentate, printre care și Sorana Cîrstea.
În optimile de finală al celui de-al treilea turneu major al anului, sportiva din Marea Britanie va juca împotriva australiancei Alija Tomljanovic, locul 75 WTA. Aceasta a trecut de Ostapenko, scor 4-6 6-4, 6-2. Emma Răduca nu mai este acum privită cu șanse minime să se califice mai departe, mai ales prin prisma evoluțiilor avute.

Wimbledon 2021 | Antrenorul Emmei Răducanu a dezvăluit secretul sportivei

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 21 ORE
Aflată în lumina reflectoarelor după meciurile foarte bune făcute la Wimbledon, Emma Răducanu nu și-a pierdut deloc concentrarea și chiar a spus că va renunța la telefon pentru a nu fi prinsă în mirajul laudelor și al statisticilor care-i fac cinste. Antrenorul Emmei, Matt James, a dezvăluit cum reușește eleva lui să aibă asemenea evoluții la doar 18 ani.
"Din primul moment în care o privești realizezi că are ceva special. Rareori vezi o asemenea maturitate în joc. Știam că se va descurca bine la turneele majore, dar are nevoie să-și îmbunătățească jocul în continuare. Cred că toate rezultatele au venit mai devreme decât ne-am fi așteptat. Nu a jucat prea multe meciuri anul trecut, dar s-a folosit foarte bine de această șansă. A jucat deja 3 meciuri aici și a arătat foarte puternică. Își face adversarele să aibă emoții pentru că ea însăși nu se teme de nimeni. De asta îi ies toate", a spus tehnicianul pentru Tennis Head.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
IERI LA 15:52
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
21/09/2021 LA 15:56