Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Aryna Sabalenka e în sferturi la Wimbledon 2021! Bielorusa, victorie muncită cu Elena Rybakina la Londra

Irina Aldea

Publicat 05/07/2021 la 15:22 GMT+3

Wimbledon 2021 | Aryna Sabalenka, a doua favorită a turneului, s-a calificat în premieră în sferturile de finală după ce a trecut de Elena Rybakina.

Aryna Sabalenka zieht in Wimbledon souverän in die nächste Runde ein

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka, al doilea cap de serie la Wimbledon, s-a calificat pentru prima dată în sferturile de finală după ce a trecut de favorita numărul 18, Elena Rybakina, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, la capătul unui meci foarte disputat care a durat o oră și 51 de minute de joc.
În continuare, Sabalenka se va duela cu Ons Jabeur pentru un loc în semifinale pe iarba londoneză. Ne așteaptă un meci spectaculos fără doar și poate, între două jucătoare foarte diferite, care folosesc fie forța, fie talentul incredibil. Sabalenka nu a avut parte de un meci prea ușor în optimi și a trecbuit să tragă tare să revină după ce a pierdut setul al doilea.

Wimbledon 2021 | Aryna Sabalenka e în premieră în sferturile unui turneu major

De altfel, Sabalenka este pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, acesta fiind de departe cel mai bun rezultat al ei. Sportiva din Belarus continuă să-și respecte statutul de favorită a doua și chiar dacă are meciuri foarte grele, reușește cumva să depășească momentele dificile din meciuri și se impune.
Ea a trecut până acum la Londra de Monica Niculescu, Katie Boutler, Maria Osorio Serrano și Elena Rybakina, cedând două seturi. Cel mai solicitant meci și cea mai dulce victorie aici este fără doar și poate succesul cu Boulter din turul secund, un duel câștigat în fața unei sportive din Marea Britanie, puternic încurajată de public, cu un joc excepțional.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo