Aflată printre favoritele turneului de la All England Club, având și un traseu virtual favorabil, Serena Williams a rezistat preț de câteva minute pe iarba londoneză de la cel de-al treiea turneu major al anului. Americanca în vârstă de 39 de ani a fost nevoită să abandoneze în primul tur, după ce a jucat doar șase game-uri cu Aliaksandra Sasnovich.
În momentul în care conducea cu 3-1 în primul set, Serena Williams a alunecat și, chiar dacă nu a căzut pe teren, a cerut un timeout medical după ce și-a pierdut serviciul, fiind vizibil afectată de cele întâmplate, mai ales că Patrick Mouratoglou, antrenorul ei, a dat de înțeles că Serena intrase pe teren cu problem preexistente.

Wimbledon 2021 | Dezamăgire mare în tabăra Serenei Williams după accidentarea din primul tur

Wimbledon
Harmony Tan a făcut lumină în scandalul cu partenera de dublu de la Wimbledon! De ce s-a retras
ACUM 9 ORE
La scorul de 3-3, după doar 33 de minute de joc parcurse din meci, multipla campioană de Grand Slam și-a pierdut din nou echilibrul pe linia de fund și a căzut. După ce s-a ridicat cu dificultate, americanca s-a îndreptat șchiopătând spre fileu, și-a anunțat retragerea și, cu lacrimi în ochi, și-a luat la revedere de la spectatorii din tribune.
Patrick Mouratoglou a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, dând de înțeles că Serena Williams a pășit pe teren având deja problem fizice: "Serena a muncit foarte tare și era pregătită să câștige acest turneu. Din păcate, ea era accidentată deja, iar organismal ei nu a ajutat-o deloc. A fost groaznic, dar nimic nu se mai poate face acum. Trebuie doar să continui să muncești și să nu renunți orice ar fi. Vă mulțumim pentru mesaje, ne vedem în curând", a scris Mouratoglou pe Instagram.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Iga Swiatek, lecție de modestie: "Nu mă consider o legendă"! Ce jucătoare merită acest statut
29/06/2022 LA 16:13
Wimbledon
Tan, "călăul" Serenei, e în mijlocul unui scandal uriaș: "Dacă ești praf după un meci de 3 ore..."
29/06/2022 LA 14:13