Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Karolina Pliskova, în sferturi la Wimbledon, după o evoluție extrem de solidă cu Samsonova

Nicu Savin

Publicat 05/07/2021 la 16:28 GMT+3

Karolina Plsikova își continuă aventura la Wimbledon, după o victorie categorică, scor 6-2, 6-3 în fața Liudmilei Samsonova, una dintre surprizele plăcute ale acestei ediții.

Karolina Pliskova steht in Wimbledon in Runde zwei

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova își continuă parcursul fără greșeală de la Wimbledon. Pusă în gardă de victoriile surprinzătoare ale adversarei de astăzi până în această fază (Samsonova le-a eliminat pe Jessica Pegula și Sloane Sthephens), Pliskova a intrat foarte motivată pe teren și fost permanent la conducerea jocului.
Cehoaica a avut nevoie de numai o oră și 16 minute de joc pentru a se impune în final cu 6-2, 6-3, obținând astfel biletele pentru sferturile de finală mai ușor decât era de așteptat.

Karolina Pliskova, în premieră în sferturi la Wimbledon

Prin calificarea în ultimele 8 jucătoare, Pliskova a atins cea mai bună performanță a sa la Grand Slam-ul londonez. Cehoaica ajunsese maxim în optimi la Londra, la edițiile 2018 și 2019.
Astfel, ocupanta locului 13 WTA a intrat într-o categorie selectă a jucătoarelor care au atins cel puțin sferturile de finală la toate cele 4 turnee de Grand Slam. În ultimii 5 ani, numai Serena Williams, Simona Halep, Angelique Kerber, Elina Svitolina and Johanna Konta se mai pot lăuda cu o astfel de performanță. La celelalte turnee majore, Pliskova a bifat cel puțin semifinalele.
Pentru un loc în careul de ași, Pliskova o va întâlni pe învingătoarea disputei Madison Keys - Viktorija Golubic.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo