Karolina Pliskova își continuă parcursul fără greșeală de la Wimbledon. Pusă în gardă de victoriile surprinzătoare ale adversarei de astăzi până în această fază (Samsonova le-a eliminat pe Jessica Pegula și Sloane Sthephens), Pliskova a intrat foarte motivată pe teren și fost permanent la conducerea jocului.
Cehoaica a avut nevoie de numai o oră și 16 minute de joc pentru a se impune în final cu 6-2, 6-3, obținând astfel biletele pentru sferturile de finală mai ușor decât era de așteptat.

Karolina Pliskova, în premieră în sferturi la Wimbledon

US Open
US Open, ziua 10 | Alcaraz, victorie în 5 ore cu Sinner. Cum arată tabloul semifinalelor la feminin
07/09/2022 LA 12:23
Prin calificarea în ultimele 8 jucătoare, Pliskova a atins cea mai bună performanță a sa la Grand Slam-ul londonez. Cehoaica ajunsese maxim în optimi la Londra, la edițiile 2018 și 2019.
Astfel, ocupanta locului 13 WTA a intrat într-o categorie selectă a jucătoarelor care au atins cel puțin sferturile de finală la toate cele 4 turnee de Grand Slam. În ultimii 5 ani, numai Serena Williams, Simona Halep, Angelique Kerber, Elina Svitolina and Johanna Konta se mai pot lăuda cu o astfel de performanță. La celelalte turnee majore, Pliskova a bifat cel puțin semifinalele.
Pentru un loc în careul de ași, Pliskova o va întâlni pe învingătoarea disputei Madison Keys - Viktorija Golubic.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Au fost stabilite sferturile de finală pe tabloul feminin la US Open! Iga Swiatek, în pole-position
06/09/2022 LA 02:42
US Open
US Open, ziua 6 | Sinner, Swiatek, Nadal, Alcaraz, Pegula și Kvitova, în optimile de finală
03/09/2022 LA 09:52