Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur la Wimbledon 2021, în meciul cu bielorusa Aliaksandra Sasanovich. După doar 33 de minute, la scorul de 3-3, Serena a alunecat pentru a doua oară pe iarbă și a căzut. Cu ochii în lacrimi, aceasta nu a mai putut continua și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor.
După accidentare, Serena Williams și-a luat rămas bun de la spectatori într-un mod care a ridicat multe semne de întrebare. Dacă Boris Becker a spus că timpul nu iartă pe nimeni, iar Serena ar trebui să-și pună câteva semne de întrebare, alte voci importante din lumea sportului alb au interpretat gestul americancei drept un semn de rămas bun definitiv pentru fanii de la Wimbledon.

Wimbledon 2021: Ce l-a întrebat Serena Williams pe Mouratoglou după meci

Australian Open
Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur de la Australian Open 2022! Cu cine joacă româncele
12/01/2022 LA 12:49
Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei, a oferit un interviu de curând în care a povestit momentele de după accidentarea suferită de eleva lui pe terneul central de la Wimbledon: "Aceste momente fac parte din tenis, nu putem face nimic acum, această retragere aparține deja trecutului.
Trebuie să vă mărturisesc că Serena a întors pagina imediat după acel meci. Eram doar noi doi în mașina care ne purta afară din complex după meci, iar prima ei întrebare a fost ce urmează să facem, unde putem face cel mai repede un RMN. Deja căuta soluții, nu a stat deloc cu gândul la meciul din care s-a retras. De aceea spun mereu că e incredibil de puternică. Accidentarea nu știm cât de gravă e, dar Serena poate merge, ceea ce înseamnă că nu e foarte grav.
Serena era pregătită să câștige acest turneu, nu a fost cazul de așa ceva la ultimele turnee, dar aici chiar simțeam cu toții că se poate. La Roland Garros nu a fost pregătită. Întrebarea mea pentru ea a fost de ce nu a reușit să-și ridice nivelul în toate acele șanse uriașe pe care le-a avut în trecut, Australian Open 2021 de pildă. Sunt convins că la Wimbledon și-ar fi putut folosi superputerile atunci când avea nevoie de ele. Și ea simțea la fel", a spus Mouratoglou pentru Tennis Majors.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Tiley a anunțat că Nadal va juca la Australian Open, chiar dacă acum are COVID. Situația lui Nole
22/12/2021 LA 09:44
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06