Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur la Wimbledon 2021, în meciul cu bielorusa Aliaksandra Sasanovich. După doar 33 de minute, la scorul de 3-3, Serena a alunecat pentru a doua oară pe iarbă și a căzut. Cu ochii în lacrimi, aceasta nu a mai putut continua și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor.
După accidentare, Serena Williams și-a luat rămas bun de la spectatori într-un mod care a ridicat multe semne de întrebare. Dacă Boris Becker a spus că timpul nu iartă pe nimeni, iar Serena ar trebui să-și pună câteva semne de întrebare, alte voci importante din lumea sportului alb au interpretat gestul americancei drept un semn de rămas bun definitiv pentru fanii de la Wimbledon.

Wimbledon 2021: Ce l-a întrebat Serena Williams pe Mouratoglou după meci

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei, a oferit un interviu de curând în care a povestit momentele de după accidentarea suferită de eleva lui pe terneul central de la Wimbledon: "Aceste momente fac parte din tenis, nu putem face nimic acum, această retragere aparține deja trecutului.
Trebuie să vă mărturisesc că Serena a întors pagina imediat după acel meci. Eram doar noi doi în mașina care ne purta afară din complex după meci, iar prima ei întrebare a fost ce urmează să facem, unde putem face cel mai repede un RMN. Deja căuta soluții, nu a stat deloc cu gândul la meciul din care s-a retras. De aceea spun mereu că e incredibil de puternică. Accidentarea nu știm cât de gravă e, dar Serena poate merge, ceea ce înseamnă că nu e foarte grav.
Serena era pregătită să câștige acest turneu, nu a fost cazul de așa ceva la ultimele turnee, dar aici chiar simțeam cu toții că se poate. La Roland Garros nu a fost pregătită. Întrebarea mea pentru ea a fost de ce nu a reușit să-și ridice nivelul în toate acele șanse uriașe pe care le-a avut în trecut, Australian Open 2021 de pildă. Sunt convins că la Wimbledon și-ar fi putut folosi superputerile atunci când avea nevoie de ele. Și ea simțea la fel", a spus Mouratoglou pentru Tennis Majors.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11