Emma Răducanu a avut parte de un Wimbledon de neuitat, dar britanica de origine română s-a oprit în optimile de finală într-un mod nedorit. Aceasta a cuzat probleme de respirație în meciul cu Ajla Tomljanovic, la scorul de 4-6, 0-3, și a mers la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale.
Din păcate, Emma Răducanu nu s-a mai întors pe teren, iar ulterior oficialii de la Wimbledon au confirmat că problemele de respirație au oprit-o pe jucătoarea de 18 ani să continue partida. Anne Keothavong, căpitanul echipei de Fed Cup a Marii Britanii, a stat alături de părinții Emmei Răducanu la meci și a dezvăluit cum au trăit aceștia retragerea fiicei lor.

Retragerea Emmei Răducanu de la Wimbledon, moment dificil pentru părinți

Roland Garros
Emma Răducanu, eliminată în turul al doilea de la Roland Garros de Aliaksandra Sasnovich
25/05/2022 LA 11:32
"Emma este bine, va fi bine. Am văzut-o când a plecat din complex, evident că a fost o situație dificilă atât pentru ea, cât și pentru toată lumea de acolo. Însă își va reveni. A fost pur ghinion. Va învăța din asta. A fost un debut fantastic pentru ea la Wimbledon, anul viitor va fi și mai bine pregătită.
Nu e ușor în astfel de momente. Părinții ei au stat lângă mine, mama sa a vrut s-o vadă imediat. Au fost afectați, nu e ușor să îți vezi copilul în asemenea condiții, cu așa discomfort. Formează o familie unită, sunt oameni buni și nu vor decât tot ce e mai bun pentru copilul lor", a declarat Anne Keothavong, potrivit Express.
"Emma e o fată sensibilă, nici nu a jucat un an întreg în circuit. Va dori să revină pe teren imediat. Cunoscând-o, va munci din greu, muncește foarte mult. Va reveni la antrenamente cât de curând posibil. Trebuie să ne reamintim că este foarte tânără, totul pentru ea este nou", a mai spus Anne Keothavong.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Emma Răducanu, eliminată în turul 2 la Roland Garros! Sasnovich, victorie în 3 seturi
25/05/2022 LA 11:24
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51