Învinsă de Simona Halep la ultima ediție a turneului de la All England Club, Serena încă strânge din dinți și continuă la cel mai înalt nivel, visând să atingă recordul all-time de 24 de turnee de Grand Slam, deținut de Margaret Court.
Finalistă și în 2018, când a pierdut la Kerber, sportiva din SUA va avea acum probabil ultima sa șansă reală să câștige un turneu de o asemenea anvergură. Tragerea la sorți pentru Wimbledon 2021 a fost una cu noroc pentru jucătoarea de peste ocean. De pe sfertul său lipsesc cu desăvârșire sportivele de tip "big-hitter", ale căror arme se pretează excelent la jocul pe iarbă.

Wimbledon 2021 | Patrick Mouratoglou e convins că Serena Williams va triumfa

Tenis
Un fost colaborator al Serenei Williams aruncă "bomba": "De asta nu am reacționat la retragerea ei"
15/09/2022 LA 10:29
Patrick Mouratoglou este încrezător că eleva lui va triumfa la Wimbledon după o lungă așteptare, spunând că americanca are toate calitățile necesare pentru a evolua la cel mai înalt nivel pe această suprafață: "Când Serena joacă precum Serena, nu știu dacă cineva e capabil să o oprească.
Când îi spun să fie ea însăși, în primul rând trebuie să joace la nivelul ei, iar în al doilea rând să aibă mentalitatea pe care a avut-o pentru a câștiga tot ce a reușit în carieră. Îi respect adversarele, doar spun că Serena e Serena, nu există altă jucătoare în istoria tenisului profesionist care să aibă un record ca al ei. Când gândește ca Serena, când procesează jocul ca Serena, nu are cine să o oprească. Cu siguranță că poate câștiga. Iarba este o suprafață care o avantajează, de aceea e cea mai periculoasă aici", a spus Mouratoglou pentru Reuters.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Ion Țiriac a intervenit peste un reporter care a spus că Serena Williams e cea mai mare campioană
11/09/2022 LA 18:40
US Open
Lovitură pentru organizatorii de la US Open! Cât costă acum biletele, după ce Rafa & Serena au ieșit
07/09/2022 LA 23:20