Articol scris de Alex Masgras
Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur al competiției, în meciul cu bielorusa Aliaksandra Sasanovich. După doar 33 de minute, la scorul de 3-3, Serena a alunecat pentru a doua oară pe iarbă și a căzut. Cu ochii în lacrimi, aceasta nu a mai putut continua și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor.
Boris Becker, de 3 ori campion la Wimbledon, este de părere că aceasta a fost ultima apariție a Serenei pe iarba de la All England Club: "E ultimul lucru pe care o campioană ca Serena vrea să îl facă, să abandonezi pe terenul tău preferat. Ea de-abia mai poate să meargă drept. Ar trebui să ne obișnuim cu gândul că a fost ultima oară pentru ea", a spus Boris Becker pentru BBC.
Tenis
Darren Cahill, cap de listă pentru a fi noul antrenor al Emmei Răducanu
ACUM 2 ORE
"Este trecută bine de 30 de ani, plus că a avut o accidentare și la Roland Garros. E trist dar timpul nu așteaptă pe nimeni. Terenurile sunt mai alunecoase anul acesta, mai mulți jucători s-au plâns de ele. Serena probabil și-a agravat o accidentare pe care o avea deja", a mai adăugat fostul mare tenisman german.

Organizatorii au publicat un comunicat prin care apără suprafețele de joc

La ediția din acest an, mai mulți jucători s-au plâns de faptul că suprafețele de joc sunt alunecoase. Pe lângă Serena Williams, și Adrian Mannarino a fost nevoit să abandoneze după ce s-a a alunecat și s-a accidentat la genunchi în meciul cu Roger Federer.
Organizatorii de la Wimbledon se apără și spun că pregătirea terenurilor a fost la fel de meticuloasă ca în ceilalți ani, dar condițiile meteo nefavorabile au dus la problemele cu care se confruntă jucătorii: "Condițiile meteo în primele două zile au adus cea mai multă umezeală din ultimii zece ani, ceea ce înseamnă că acoperișul a trebuit să fie tras pe Centre Court și terenul nr. 1 pentru perioade lungi", au precizat organizatorii.

Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24