Articol scris de Alex Masgras
Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur al competiției, în meciul cu bielorusa Aliaksandra Sasanovich. După doar 33 de minute, la scorul de 3-3, Serena a alunecat pentru a doua oară pe iarbă și a căzut. Cu ochii în lacrimi, aceasta nu a mai putut continua și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor.
Boris Becker, de 3 ori campion la Wimbledon, este de părere că aceasta a fost ultima apariție a Serenei pe iarba de la All England Club: "E ultimul lucru pe care o campioană ca Serena vrea să îl facă, să abandonezi pe terenul tău preferat. Ea de-abia mai poate să meargă drept. Ar trebui să ne obișnuim cu gândul că a fost ultima oară pentru ea", a spus Boris Becker pentru BBC.
Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55
"Este trecută bine de 30 de ani, plus că a avut o accidentare și la Roland Garros. E trist dar timpul nu așteaptă pe nimeni. Terenurile sunt mai alunecoase anul acesta, mai mulți jucători s-au plâns de ele. Serena probabil și-a agravat o accidentare pe care o avea deja", a mai adăugat fostul mare tenisman german.

Organizatorii au publicat un comunicat prin care apără suprafețele de joc

La ediția din acest an, mai mulți jucători s-au plâns de faptul că suprafețele de joc sunt alunecoase. Pe lângă Serena Williams, și Adrian Mannarino a fost nevoit să abandoneze după ce s-a a alunecat și s-a accidentat la genunchi în meciul cu Roger Federer.
Organizatorii de la Wimbledon se apără și spun că pregătirea terenurilor a fost la fel de meticuloasă ca în ceilalți ani, dar condițiile meteo nefavorabile au dus la problemele cu care se confruntă jucătorii: "Condițiile meteo în primele două zile au adus cea mai multă umezeală din ultimii zece ani, ceea ce înseamnă că acoperișul a trebuit să fie tras pe Centre Court și terenul nr. 1 pentru perioade lungi", au precizat organizatorii.

Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.

Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49