Articol scris de Alex Masgras
Ziua de marți de pe terenul central a fost deschisă de partida dintre Ashleigh Barty și Carla Suarez Navarro. Numărul 1 mondial s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 6-7 (1-7), 6-1 în ceea ce a fost ultima partidă a ibericei la turneul de la Londra. Revenită pe circuit după ce a învins cancerul, Suarez Navarro dorește să participe pentru ultima oară la marile turnee de tenis.
Jucătoarea de 32 de ani a primit un standing ovation din partea publicului londonez atunci când a părăsit terenul și a declarat că se simte cea mai noroacasă jucătoare din turneu: "Wimbledon mi-a făcut un cadou foarte frumos de care m-am bucurat. Nu pot să cer ceva mai bun decât ziua asta. Să joc unul dintre ultimele mele meciuri aici cu Ash, numărul 1 în lume, pe terenul central, cu acoperiș. A fost deosebit. Sunt cea mai fericită jucătoare din turneu, cu siguranță".
Wimbledon
Simona Halep, ignorată de organizatorii de la Wimbledon! Decizia ciudată anunțată de englezi
24/06/2022 LA 16:31
Și Ashleigh Barty a avut cuvinte frumoase la adresa jucătoarei din Spania: "Merită tot ce e mai bun. Tocmai i-am spus și ei, a fost o plăcere să împart terenul cu ea. Pentru Carla să poată trăi o asemenea reacție din partea publicului în timp ce ieșea de pe teren este minunat. Este exact ce merita", a spus numărul 1 mondial.
Carla Suarez Navarro a învins cancerul
Pe 1 septembrie 2020, Carla Suarez Navarro a anunțat că a fost diagnosticată cu un cancer al sistemului limfatic. Aceasta a fost nevoită să urmeze chimioterapie timp de 6 luni dar din fericire a reușit să se recupereze complet. După 17 luni, jucătoarea iberică a revenit la Roland Garros, acolo unde a fost învinsă în primul tur de Sloane Stephens, scor 3-6, 7-6 (7-4), 6-4. De asemenea, Suarez Navarro speră să participe și la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Barty, gest de super campioană pentru Simona Halep! Ce le-a cerut organizatorilor de la Wimbledon
23/06/2022 LA 11:33
Tenis
Simona Halep, în top 10 conform "clasamentului adevărului" din tenis! Cum arată ierarhia
16/04/2022 LA 07:20