Disputa de la distanță dintre Ajla Tomljanovic și Jelena Ostapenko este departe de a se fi încheiat. Australianca a acuzat-o pe letonă de lipsă de fair-play atunci când aceasta a cerut intervenția trainer-ului în timpul partidei din turul 3 de la Wimbledon.
Sportiva de la Antipozi a considerat că Ostapenko nu era accidentată și a apelat la acest tertip pentru a o scoate din ritm, în momentul în care conducea cu 4-0 în setul decisiv. Cele două jucătoare au avut un schimb dur de replici chiar pe teren, iar acuzațiile au continuat la conferința de presă.

Wimbledon 2021 | Ajla Tomljanovic cere schimbarea regulamentului

Wimbledon
Karolina Pliskova, glumă amară după finala de la Wimbledon: "Știu să pierd! Sunt grozavă la asta!"
11/07/2021 LA 11:16
Australianca a câștigat meciul cu Ostapenko și este în plină pregătire a meciului din optimi cu Emma Răducanu, dar aceasta nu a îngropat securea războiului. Tomljanovic e de părere că regulamentul ar trebui schimbat pentru a nu se mai ajunge în astfel de situații nedorite, care au început să fie tot mai dese în ultima vreme. În opinia australiencei, jucătoarele ar trebuie să ceară asistență medicală doar în pauzele de scaun, deși aceasta recunoaște că pot apărea accidentări în orice moment.
"Ar trebui să există o regulă care să împiedice ca aceste lucruri să se întâmple pentru că în tenisul feminin vedem des astfel de momente. Nu știu cum se poate, fiindcă există și jucătoare care chiar se accidentează. Da, poți minți, dar aici intervine fair-play-ul, suntem sportive profesioniste și aștept mai mult de la noi. Și eu îmi doresc enorm să câștig toate partidele, dar sunt anumite limite de care nu trec.", a declarat Tomljanovic.
După ce ieri a fost zi de pauză, turneul de la Wimbledon continuă astăzi cu partidele din optimile de finală, iat toate meciurile sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Schimbări majore în clasamentul WTA după Wimbledon 2021! Ce loc va ocupa Simona Halep
10/07/2021 LA 15:59
Wimbledon
Darren Cahill, un antrenor australian mândru! Mesaj emoționant al tehnicianului pentru Barty
10/07/2021 LA 15:57