Simona Halep nu și-a putut apăra titlul cucerit în 2019 la Wimbledon, ea lipsind de la Grand Slam-ul londonez din cauza unei accidentări care o ține de o bună perioadă de timp departe de tenis.
Noua campioană de la Wimbledon este Ashleigh Barty, australianca trecând în 3 seturi în finală de Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-7(4), 6-3.
Așadar, sportiva de la Antipozi a cucerit cel de-al doilea trofeu major al carierei, după ce reușise să triumfe la Roland Garros, în 2019. Pentru Pliskova, aceasta a fost a 2-a finală de Grand Slam pierdută, după ce jucătoarea din Cehia a cedat la US Open, în 2016, în fața lui Angelique Kerber.
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 12 ORE

Wimbledon 2021 | Simona Halep, mesaj special pentru Ashleigh Barty

Poate printre primele persoane importante din lumea tenisului care au reacționat după victoria jucătoarei numărul unu a lumii a fost Simona Halep.
"N-aș fi putut fi mai fericită pentru tine, Ashleigh Barty. Felicitări uriașe pentru Wimbledon. Bucură-te de fiecare secundă", a scris Simona pe contul personal de Twitter.
Interesant este că Simona Halep și Ashleigh Barty au avut un parcurs foarte asemănător în privința titlurilor de Grand Slam câștigate. Ambele au acum în palmares trofee la Roland Garros și Wimbledon, câștigate în aceeași ordine, mai întâi la Paris și apoi la Londra.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 19 ORE