Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Simona Halep, mesaj superb pentru Ashleigh Barty, noua campioană de la Wimbledon

Nicu Savin

Actualizat 10/07/2021 la 18:52 GMT+3

Simona Halep a reacționat imediat după ce Ashleigh Barty a învins-o pe Karolina Pliskova în fianla de la Wimbledon. Prin intermediul rețelelor de socializare, sportiva noastră a ținut să-i transmită un mesaj special australiencei.

Simona Halep și Ashleigh Barty

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep nu și-a putut apăra titlul cucerit în 2019 la Wimbledon, ea lipsind de la Grand Slam-ul londonez din cauza unei accidentări care o ține de o bună perioadă de timp departe de tenis.
Așadar, sportiva de la Antipozi a cucerit cel de-al doilea trofeu major al carierei, după ce reușise să triumfe la Roland Garros, în 2019. Pentru Pliskova, aceasta a fost a 2-a finală de Grand Slam pierdută, după ce jucătoarea din Cehia a cedat la US Open, în 2016, în fața lui Angelique Kerber.

Wimbledon 2021 | Simona Halep, mesaj special pentru Ashleigh Barty

Poate printre primele persoane importante din lumea tenisului care au reacționat după victoria jucătoarei numărul unu a lumii a fost Simona Halep.
"N-aș fi putut fi mai fericită pentru tine, Ashleigh Barty. Felicitări uriașe pentru Wimbledon. Bucură-te de fiecare secundă", a scris Simona pe contul personal de Twitter.
Interesant este că Simona Halep și Ashleigh Barty au avut un parcurs foarte asemănător în privința titlurilor de Grand Slam câștigate. Ambele au acum în palmares trofee la Roland Garros și Wimbledon, câștigate în aceeași ordine, mai întâi la Paris și apoi la Londra.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo