Irina Begu, ocupanta locului 79 WTA, a fost eliminată în turul al treilea la Wimbledon 2021 de către Iga Swiatek, campioana de anul trecut de la Roland Garros, cu scorul de 1-6, 0-6, la capătul unui meci care a durat aproape o oră de joc. În continuare, poloneza se va duela pentru un loc în sferturi cu învingătoarea din meciul Ons Jabeur - Garbine Muguruza.
Primul set i-a aparținut în întregime Igăi Swiatek, care a controlat fiecare punct și game-al meciului. Sportiva noastră a câștigat doar 13 puncte în manșa inaugurală și nu a dat semne că ar putea reveni serios în joc, chiar dacă în ultimul game al setului a avut șanse de a recupera un break.

Wimbledon 2021 | Irina Begu, OUT în turul al treilea la All England Club

Australian Open
Sorana Cîrstea - Iga Swiatek, LIVE TEXT, ora 8:30, în direct pe Eurosport 1, în optimi la Melbourne
ACUM 7 ORE
Setul secund a început în aceeași manieră, cu break Swiatek și cu același chef de joc ca în primul, fiind de departe jucătoarea mai puternică în meci. Scorul a avut aceeași evoluție ca în primul set, iar Irina Begu a părut scoasă din ritm pe toată durata întâlnirii, nedând semne că ar putea reveni. Swiatek, de partea cealaltă, a pierdut un singur punct pe propriul serivicul în manșa secundă.
Singurul pasaj bun de joc al Irinei a venit în finalul setului inaugural, ultimele 2 game-uri, unul pe care l-a câștigat, și unul în care a avut șansa break-ului. România rămâne astfel la al treilea turneu major al anului cu o singură reprezentantă, Sorana Cîrstea. Sportiva noastră o va întâlni mâine pe iarba londoneză pe Emma Răducanu, sportivă de origine română care reprezintă Marea Britanie.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM O ZI
Australian Open
Irina Begu, OUT în turul 2 la Australian Open 2022! Românca, învinsă de Elise Mertens la Melbourne
20/01/2022 LA 03:29