Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Irina Begu, învinsă fără drept de apel în turul 3 la Wimbledon 2021 de Iga Swiatek

Irina Aldea

Actualizat 02/07/2021 la 13:59 GMT+3

Wimbledon 2021 | Irina Begu, a 79-a jucătoare a lumii, a fost învinsă clar în turul 3 la Wimbledon de către Iga Swiatek, campioana din 2020 de la Roland Garros.

Irina Begu, Wimbledon 2021

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, ocupanta locului 79 WTA, a fost eliminată în turul al treilea la Wimbledon 2021 de către Iga Swiatek, campioana de anul trecut de la Roland Garros, cu scorul de 1-6, 0-6, la capătul unui meci care a durat aproape o oră de joc. În continuare, poloneza se va duela pentru un loc în sferturi cu învingătoarea din meciul Ons Jabeur - Garbine Muguruza.
Primul set i-a aparținut în întregime Igăi Swiatek, care a controlat fiecare punct și game-al meciului. Sportiva noastră a câștigat doar 13 puncte în manșa inaugurală și nu a dat semne că ar putea reveni serios în joc, chiar dacă în ultimul game al setului a avut șanse de a recupera un break.

Wimbledon 2021 | Irina Begu, OUT în turul al treilea la All England Club

Setul secund a început în aceeași manieră, cu break Swiatek și cu același chef de joc ca în primul, fiind de departe jucătoarea mai puternică în meci. Scorul a avut aceeași evoluție ca în primul set, iar Irina Begu a părut scoasă din ritm pe toată durata întâlnirii, nedând semne că ar putea reveni. Swiatek, de partea cealaltă, a pierdut un singur punct pe propriul serivicul în manșa secundă.
Singurul pasaj bun de joc al Irinei a venit în finalul setului inaugural, ultimele 2 game-uri, unul pe care l-a câștigat, și unul în care a avut șansa break-ului. România rămâne astfel la al treilea turneu major al anului cu o singură reprezentantă, Sorana Cîrstea. Sportiva noastră o va întâlni mâine pe iarba londoneză pe Emma Răducanu, sportivă de origine română care reprezintă Marea Britanie.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo