Pe terenul numărul 1, cu acoperișul tras, Monica Niculescu a părut neputincioasă în fața Arynei Sabalenka. Sportiva din Belarus a arătat o încredere debordantă pe toată durata partidei, iar prin jocul foarte agresiv a făcut diferența. A doua favorită a turneului s-a impus după o oră și 17 minute de joc cu scorul de 6-1, 6-4. În continuare, Sabalenka se va duela cu învingătoarea meciului dintre Lao și Boulter.
Sportiva din Belarus a dictat ritmul în setul inaugural și nu a lăsat-o nicio clipă pe Monica Niculescu să revină în manșă. De altfel, primul game al sportivei noastre a fost făcut de abia când servea pentru a rămâne în set, la 5-1 pentru adversară. Slice-ul româncei, o armă letală pentru multe dintre tenismenele din circuit, a fost foarte bine gestionat de Sabalenka.

Wimbledon 2021 | Monica Niculescu, învinsă clar de Sabalenka

Internazionali BNL d'Italia
Iga Swiatek, statistici "înfricoșătoare", după calificarea în finala de la Roma! Cifre uimitoare
14/05/2022 LA 14:52
Setul secund a fost ceva mai echilibrat, însă Sabalenka a fost mai inspirată în momentele cheie. Sabalenka a continuat să dicteze ritmul și să producă un tenis de foarte înaltă calitate. Monica Niculescu a arătat un joc foarte bun în calificări, acolo unde a trecut în minimum de seturi de adversare precum Ulrikke Eikeri, Asia Muhammad și Kristie Ahn.
Totuși, pe tabloul principal, sportiva noastră nu a mai putut să țină pasul, mai ales în fața unei adversare atât de puternice cum este Sabalenka. Cel mai bun rezultat al Monicăi la Wimbledon a fost atins în 2015, atunci când a ajuns până în optimile de finală.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Internazionali BNL d'Italia
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Roma, după o victorie clară în fața Arynei Sabalenka
14/05/2022 LA 11:41
Tenis
OFICIAL | Cine vine în locul Simonei Halep la meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup
30/03/2022 LA 15:03