Garbine Muguruza, campioana din 2017 de la Wimbledon, a fost eliminată încă din turul al treilea la ediția din acest an de către Ons Jabeur. Sportiva din Tunisia, ocupantă a locului 24 WTA, s-a impus la capătul unui meci maraton de două ore și 27 de minute de joc cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2.
În continuare, favorita numărul 21 se va duela la Wimbledon cu Iga Swiatek, care a trecut azi de Irina Begu cedând în partidă un singur game. În partida de azi, Ons Jabeur a început timidă partida cu fosta campioană de la Wimbledon, iar Muguruza a profitat de șansele avute în runda inaugurală.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 12 ORE

Wimbledon 2021 | Garbine Muguruza, OUT în turul 3 la All England Club

Totuși, în setul secund, Ons Jabeur și-a ridicat și mai mult nivelul de joc decât în finalul setului inaugural și a reușit să gestioneze mai bine decât adversara ei momentele cheie, trimițând astfel meciul în set decisiv. Acolo, jocul a curs într-o singură direcție, chiar dacă Muguruza a avut multe șanse de a reveni în meci.
Ons Jabeur nu a stat pe gânduri în momentele tensionate, a făcut pasul în față și a fost sigură pe ea la fiecare minge, punând-o pe Muguruza în dificultate. Sportiva din Spania a cucerit titlul la Wimbledon în 2017 după o finală disputată cu Venus Williams. De partea cealaltă, pentru Ons Jabeur, acesta este cel mai bun rezultat al carierei la cel de-al treilea turneu major al anului.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Internazionali BNL d'Italia
Iga Swiatek este campioană la Roma! Victorie fără drept de apel în fața lui Ons Jabeur
15/05/2022 LA 12:46
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek - Jabeur, marea finală de la Roma! Tunisianca a salvat minge de meci cu Daria Kasatkina
14/05/2022 LA 18:13