Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Karolina Pliskova, în turul doi la Wimbledon, după o revenire incredibilă în primul set cu Zidansek

Nicu Savin

Actualizat 29/06/2021 la 16:20 GMT+3

Karolina Pliskova s-a calificat în turul secund al turneului de la Wimbledon, după o victorie extrem de muncită împotriva Tamarei Zidansek, scor 7-5, 6-4.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova (13 WTA) nu a avut un sezon strălucit până acum, iar sorții nu au fost deloc blânzi cu ea la Wimbledon. În primul tur, cehoaica a dat peste Tamara Zidansek (47 WTA), una dintre semifinalistele surpriză de la Roland Garros din acest an.
Slovena a început mai bine și s-a distanțat repede la 5-2, dar Pliskova și-a ridicat brusc nivelul și a reușit o serie incredibilă. Salvând chiar o minge de set (la 5-3 pentru Zidansek), jucătoarea din Cehia s-a impus în prima manșă cu 7-5.

Karolina Pliskova, în turul doi la Wimbledon

Zidansek nu a părut foarte afectată și a început destul de bine și setul doi, dar nu a reușit să fructifice mingile de break avute, iar Pliskova a taxat-o la prima astfel de șansă ivită și ajungând în față pe tabelă.
Zidansek a avut o șansă de rebreak în game-ul următor, dar Pliskova a salvat-o și a servit apoi impecabil, câștigând în final cu 7-5, 6-4, la capătul a o oră și 18 minute de joc.
Așadar, Karolina Pliskova trece cu bine de primul meci jucat pe iarba de la All England Club în acest an. În runda următoare, cehoaica se va duela cu Donna Vekic, care a trecut, tot astăzi, de Anastasia Potapova, scor 6-1, 6-4.
Cea mai bună performanță a Karolinei Pliskova la Wimbledon a fost atingerea optimilor de finală, la precedentele 2 ediții (2018 și 2019).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo