Simona Halep s-a accidentat în turul al doilea la Roma și a fost nevoită să ia o pauză mai mare din circuit, ratând Roland Garros, Bad Homburg și Wimbledon, turnee la care spera să poată juca, însă până la urmă a luat hotărârea de a se retrage. Pentru Simona, aceste abandonuri au fost foarte greu de acceptat, iar Darren Cahill nu s-a ascuns în spatele cuvintelor.
Australianul a transmis că Simona a și plâns când a realizat că nu va putea juca la cele mai importante turnee ale carierei sale: "Îmi pare rău pentru Simona Halep, această accidentare a venit din senin. A făcut o mică mișcare spre stânga la retur, chiar la o minge care nu fusese bună. Recuperarea după o ruptură la gambă este foarte dificilă.

Darren Cahill, dezvăluiri despre accidentările și retragerile Simonei Halep

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 4 ORE
Simona a muncit foarte mult în ultimele șase săptămâni, visul ei era să joace la Roland Garros și la Wimbledon. Mai ales că venea la Londra ca deținătoare a trofeului, pe care l-a câștigat în urmă cu doi ani. După cel mai bun meci al ei, în finala cu Serena Williams. Își dorea foarte mult ca marți să joace pe Central Court, din postura de deținătoare a trofeului. Vă dați seama că are inima frântă în acest moment.
Sunt mulți ani de când face eforturi să stea acolo, în top, între cele mai bune jucătoare ale lumii. Și a făcut o treabă extraordinară. Este vorba despre oboseală fizică și mentală. Ne-am antrenat două săptămâni pe iarbă, am avut câteva zile bune. Simțeam că suntem aproape. Apoi au apărut noi probleme, mai are și alte probleme mai vechi, cu spatele și piciorul drept.
Ne-am antrenat foarte intens pentru Wimbledon, iar corpul nu era pregătit. Cel puțin la nivelul pe care îl dorește. Ea și turneul merită asta. A fost o decizie grea, au fost și câteva lacrimi. Am vorbit câteva zile. Își dorea mult să joace aici, acum s-a dus în România și încearcă să se liniștească după această perioadă", a declarat Darren Cahill într-un live pe pagina de Instagram a lui Pat Cash, potrivit Fanatik.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 12 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 12 ORE