Venus Williams a început cu dreptul această ediție de la Wimbledon, învingând-o în 3 seturi pe Mihaela Buzărnescu. În turul secund însă, americanca nu a mai avut replică pentru Ons Jabeur, o jucătoarea aflată în mare formă, care s-a impus în 2 seturi, scor 7-5, 6-0.
Venus Williams este o legendă a Grand Slam-ului londonez, având 5 titluri în palmares la Londra (2000, 2001, 2005, 2007 și 2008). Ajunsă la 41 de ani, americanca aflată pe locul 111 WTA continuă să joace la cel mai înalt nivel și nu și-a pierdut plăcerea de a fi pe teren.

Venus Williams nu are de gând să se retragă

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
Totuși, majoritatea fanilor și a specialiștilor se întreabă când se va retrage Venus din tenis. Americanca s-a lovit de această întrebare și la conferința de presă de după înfrângerea de ieri, când jurnaliștii au întrebat-o dacă va reveni la Wimbledon. Deși pare o întrebare deranjantă, Venus a fost plină de tact și a oferit un răspuns care nu lasă loc de interpretări, dovedind în același timp și un simț al umorului.
"Dacă voi reveni la Wimbledon? Bineînțeles. Cine nu și-ar dori să fie la Wimbledon? Mulți oameni vor să fie aici. Este minunat să joci aici. Pur și simplu nu îmbătrânești niciodată. Când va fi ultimul meu meci, te voi anunța. Îți voi șopti la ureche.", i-a răspun Venus ziaristului care i-a adresat această întrebare.
Serena Williams a fost nevoită să se retragă de la Wimbledon din cauza unei accidentări. În meciul din primul tur contra Aliaksandrei Sasnovich, la scorul de 3-3 în primul set, marea campioană a alunecat pe iarbă și a căzut, iar apoi nu a mai putut continua.
Sora ei mai mare Venus, a fost rugată să comenteze incidentul nefericit al Serenei, iar aceasta a mărturisit că nici nu a putut privi momentul respectiv.
"Nu am putut să mă uit. A fost prea mult. Pur și simplu nu puteam să urmăresc acel moment. Știu exact cum se simte asta. Toată munca ta este anulată când se întîmplă asta. Este oribil.", a adăugat Venus.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Opinie controversată: "Cea mai mare greșeală din cariera Sharapovei e că a bătut-o pe Serena"
03/11/2021 LA 09:25
Tenis
Emma Răducanu, comparată cu surorile Williams! Președintele ITF, pronostic îndrăzneț
02/11/2021 LA 15:21