Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dezbaterea s-a încheiat!" Pariul lui Goran Ivanisevic pentru Novak Djokovic după titlul de la Wimbledon 2021

Irina Aldea

Publicat 12/07/2021 la 13:56 GMT+3

Novak Djokovic a cucerit ieri titlul la Wimbledon 2021, al șaselea pe iarba londoneză și al 20-lea la general. Sârbul l-a învins în finală pe Matteo Berrettini la capătul unui meci incredibil de patru seturi. Goran Ivanisevic este convins că elevul lui va deveni cel mai bun tenismen din istorie.

Goran Ivanisevic et Novak Djokovic.

Credit imagine: Imago

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a impus ieri în marea finală de la Wimbledon în fața lui Matteo Berrettini cu scorul de (4) 6-7, 6-4, 6-4, 6-3, la capătul unui meci incredibil care s-a întins pe durata a trei ore și 27 de minute de joc. Novak Djokovic a cucerit astfel titlul major cu numărul 20, aflându-se acum la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal.
În drumul său spre marele trofeu, Novak Djokovic a trecut de Jack Draper, Kevin Anderson, Denis Kudla, Cristian Garin, Marotn Fucsovics, Denis Shapovalov și Matteo Berrettini, cedând doar două seturi, în primul tur și în finală. Goran Ivanisevic este convins că Nole va fi desemnat de tot mai multă lume cel mai bun tenismen din istorie.

Pariul lui Goran Ivanisevic pentru Novak Djokovic după titlul de la Wimbledon 2021

Dacă Novak Djokovic va câștiga US Open în luna septembrie, el va deveni primul tenismen de la Rod Laver în 1969 care obține Calendar Grand Slam, și doar al treilea din istorie care obține această performanță incredibilă. Goran Ivanisevic este deja convins că Djokovic va rămâne cunoscut în istorie drept cel mai bun din toate timpurile.
"Pentru mine, dezbaterea s-a încheiat deja. Scrie istorie cu fiecare ocazie pe care o are. Va reuși să câștige și la US Open, chiar cred că e capabil să se impună și acolo, cred că le poate câștiga pe toate patru în acest sezon. Atunci chiar cred că nu mai e loc de discuții. Pentru mine s-a terminat demult discuția, e vorba de cine-ți place mai mult. 60 de Grand Slam-uri au împărțit acești trei titani, totul devine chestiune de gust.
E ireal, pentru mine Djokovic a fost cel mai bun încă dinainte să fiu membru al acestei echipe. E singurul care poate să câștige toate cele patru titluri de Grand Slam într-un an. Dacă se impune și la US Open, atunci chiar e gata. Vrea să câștige mai mult și cred că va reuși. E cel mai mare din istorie!", a spus Ivanisevic la conferința de presă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo