Frances Tiafoe a produs marea surpriză în prima zi de concurs la Wimbledon 2021. Americanul de pe locul 57 ATP l-a eliminat pe favoritul numărul 3, Stefanos Tsitsipas, finalist la Roland Garros anul acesta. Tiafoe s-a impus în mod surprinzător în trei seturi, scor 6-4, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc.
În continuare, sportivul în vârstă de 23 de ani din SUA se va duela în turul secund la cel de-al treilea turneu major al anului cu învingătorul meciului dintre Vasek Pospisil și Roberto Carballes Baena. Aceasta este fără doar și poate o surpriză uriașă, neașteptată, mai ales că Stefanos Tsitsipas a jucat de-a lungul timpului destul de bine pe această suprafață.

Wimbledon 2021 | Stefanos Tsitsipas dă vina pe suprafața de joc pentru eșecul de la Londra

Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
18/09/2021 LA 08:00
Tsitsipas a mărturisit la conferința de presă trecerea de la zgură la iarbă i se pare cea mai dificilă provocare în tenis: "Nu am fost capabil să găsesc vreo soluție până în setul trei, iar acolo el a jucat foarte bine la mingile mele de break. Au fost vremuri în care am avut mai multă motivație, dar nu acesta este motivul pentru care nu am jucat bine azi.
Pentru mine, tranziția de la zgură la iarbă este cel mai dificil lucru în sportul nostru. Nu poți pur și simplu să fii defensiv pe iarbă, e incredibil de greu. El s-a adaptat mult mai bine și în final asta a contat mai mult. Acum deja mă gândesc la Jocurile Olimpice", a spus Tsitsipas la conferința de presă.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
16/09/2021 LA 14:52
US Open
US Open 2021 | Finala de la Wimbledon se joacă în sferturi la New York. Programul meciurilor
07/09/2021 LA 08:44