Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Novak Djokovic, revenire furtunoasă la Wimbledon 2021, după ce a cedat primul set cu Jack Draper

Irina Aldea

Actualizat 28/06/2021 la 18:11 GMT+3

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic s-a calificat în turul al doilea la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a trecut de Jack Draper, favoritul gazdelor, în 4 seturi.

Serbia's Novak Djokovic celebrates going 2-1 up in the thrid set Britain's Jack Draper during their men's singles first round match on the first day of the 2021 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club

Credit imagine: Getty Images

Campion en-titre, Novak Djokovic a revenit cu succes la Wimbledon, după ce în primul meci de la ediția din 2021 a trecut de favoritul gazdelor, Jack Draper (19 ani, 253 ATP), cu scorul de 4-6, 6-1, 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 2 minute de joc.
În primul set, Nole a părut puțin absent și a comis multe erori pe fondul încrederii debordante a adversarului lui, susținut de spectatorii din tribune. Sârbul și-a cedat setul la începutul partidei, iar Draper a profitat din plin, câștigând manșa inaugurală după 38 de minute de joc cu scorul de 6-4.
picture

Wimbledon 2021: Rezumatul meciului dintre Novak Djokovic și Jack Draper

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic e în turul secund la All England Club

După un prim set destul de slab, Novak Djokovic a revenit furtunos în meci și a început să dicteze punctele și ritmul. Draper a fost vizibil întrecut de forța sârbului și nu a mai fost capabil să revină în meci. În seturile 2, 3 și 4, Novak Djokovic a mai cedat doar 5 game-uri, arătând o încredere uriașă în joc.
În turul al doilea, marele campion sârb îl va întâlni pe câștigătorul meciului dintre chilianul Marcelo Tomas Barrios Vera și finalistul din 2018, Kevin Anderson. Novak Djokovic se luptă la Wimbledon 2021 pentru titlul major cu numărul 6 aici și 20 la general. Dacă s-ar impune aici, Nole i-ar egala pe rivalii Federer și Nadal în privința titlurilor majore. Sârbul a câștigat de cinci ori titlul la Wimbledon (2011, 2014, 2015, 2018, 2019).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo