Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Aryna Sabalenka se califică în premieră în optimile de la Wimbledon 2021 după ce trece de Osorio Serrano

Irina Aldea

Actualizat 02/07/2021 la 16:10 GMT+3

Wimbledon 2021 | Aryna Sabalenka s-a calificat în permieră în optimile de finală la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului după ce trece în minimum de seturi de columbianca Maria Camila Osorio Serrano.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

A doua favorită de la Wimbledon 2021 în urma retragerilor Simoeni Halep și a lui Naomi Osaka, Aryna Sabalenka își respectă statutul de cap de serie la cel de-al treilea turneu major al sezonului și se califică în optimile de finală la Wimbledon 2021 după ce trece de tânăra columbiancă, Maria Camila Osorio Serrano în minimum de seturi, scor 6-0, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 13 minute de joc.
Sabalenka a fost agresivă ca de obicei și nu s-a pus nicio clipă problema ca Osorio Serrano să poată reveni în meci. Sportiva din Belarus a dictat punctele de la cap la coadă, iar în primul set nu a cedat niciun game, fiind foarte puternică pe picioare și la retur.

Wimbledon 2021 | Aryna Sabalenka e în optimi pentru prima dată la All England Club

Pentru Sabalenka, rezultatul obținut azi este cel mai bun al carierei la Wimbledon. Și turul 3 era un maxim pentru ea, dar iată că jocul ei agresiv și dominant nu o trădează și merge mai departe, respectându-și statutul de favorită la câștigarea marelui trofeu de la Wimbledon.
Pentru Sabalenka, Wimbledon 2021 reprezintă o șansă uriașă să ajungă în premieră în fazele finale ale unui turneu major. Pentru un loc în sferturile de finală, sportiva din Belarus în vârstă de 23 de ani se va duela cu învingătoarea meciului dintre Shelby Rogers și Elena Rybakina.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo