Ashleigh Barty, campioană la Roland Garros în 2019, s-a calificat în a doua finală de Grand Slam a carierei, la Wimbledon, după ce a învins-o pe Angelique Kerber în minimum de seturi, scor 6-3, 7-6 (3), la capătul unui meci pe care l-a dominat și care a durat o oră și 29 de minute de joc.
Ashleigh Barty a avut un început de meci furtunos și s-a distanțat rapid la 3-0, fără ca Angie Kerber să pară că știe care e soluția. Campioana din 2018 de la Wimbledon și-a făcut apoi game-urile de serviciu, însă nu a putut reveni în set, Barty fiind jucătoarea care a dictat ritmul jocului în cea mai mare parte a manșei inaugurale.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty e prima finalistă la All England Club

Începutul setului secund a fost parcă oglinda primului. Kerber a început cu piciorul pe accelerație și s-a distanțat rapid la 3-0. Deși părea că meciul se îndreaptă spre set decisiv, australianca a revenit fantastic în set și a trimit manșa în tiebreak, acolo unde a fost mai inspirată decât Kerber.
Pentru a ajunge în ultimul act al competiției, Ashleigh Barty a trecut de Suarez Navarro, Blinkova, Siniakova Krejcikova, Tomljanovic și Kerber, cedând un singur set, în meciul din turul inaugural. Pentru titlu, Barty se va duela cu învingătoarea semifinalei Karolina Pliskova - Aryna Sabalenka.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Omul din spatele succesului lui Leylah Fernandez: tatăl ei, fost jucător de fotbal
09/09/2021 LA 12:47
US Open
Emma Răducanu, marele pariu al lui Wilander! Ce anticipează Mats că se va întâmpla cu ea în 2 ani
09/09/2021 LA 12:13