Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Karolina Pliskova e prima semifinalistă la Wimbledon 2021! Cehoaica, victorie în 2 seturi cu Golubic

Irina Aldea

Publicat 06/07/2021 la 16:31 GMT+3

Wimbledon 2021 | Karolina Pliskova s-a calificat pentru prima dată în semifinalele turneului de Grand Slam de la All England Club, după ce a trecut de Viktorija Golubic în minimum de seturi.

Karolina Pliskova

Credit imagine: Getty Images

Karolina Pliskova, a opta favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în premieră în semifinalele de la Wimbledon, după ce a trecut de Viktorija Golubic, ocupanta locului 66 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute de joc.
Cehoaica, ocupantă a locului 13 WTA, e prima jucătoare care ajunge în această fază la ediția din acest an. Pentru un loc în finala turneului, Pliskova se va duela în continuare cu învingătoarea din meciul Ons Jabeur - Aryna Sabalenka, meci care se va desfășura azi, în jurul orei 16.30, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Wimbledon 2021 | Karolina Pliskova, pentru prima dată în semifinale la All England Club

Pentru a ajunge în penultimul act la Wimbledon 2021, Karolina Pliskova a trecut pe iarba londoneză de Zidansek, Vekic, Martincova, Samsonova și Golubic. Finalista din 2016 de la US Open nu a cedat până în această fază a competiției niciun set.
Finala de acum 5 ani de la US Open e cel mai bun rezultat al Karolinei Pliskova în turneele de Grand Slam. Cehoaica a mai ajuns în semifinale la Australian Open (2019) și Roland Garros (2017). La Wimbledon avusese până acum cel mai slab rezultat, dar a reușit în 2021 să-și îmbunătățească evoluțiile de aici.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo