Articol scris de Timeea Franțescu
Jucătoarea de origine română a părăsit competiția de la Wimbledon în faza optimilor de finală, în urma unei retrageri provocate de dificultățile de respirație avute. Intrată pe tabloul principal cu ajutorul unui wildcard, parcursul său impresionant de la All England Club a atras atenția specialiștilor din tenis.
Tracy Austin, dublă campioană de Grand Slam, vede turneul de la Wimbledon ca fiind un test, pe care tânăra l-a trecut cu ușurință. A lăudat parcursul sportivei britanice și consideră că este doar începutul pentru aceasta: "A fost un test pe care l-a trecut cu brio. Devenise prea mult pentru ea, însă va lua ce este bun din această experiență și vor urma mulți ani cu rezultate importante. A fost frumos cât a durat, iar totul va fi bine în continuare", a declarat Austin.
Tenis
Emma Răducanu, ca Federer! Cum și-a surprins fanii campioana de la US Open: "Sper să înțelegeți"
ACUM 3 ORE

Wimbledon 2021: Emma Răducanu, lăudată de Tracy Austin pentru parcursul de la All England Club

Tracy Austin apreciază calitățile sportivei, mai ales că turneul de la Wimbledon i-a dat, cu siguranță, încredere în propriul joc. În ciuda vârstei fragede, nu se teme de momentele grele din meciuri și dă tot ce are mai bun. Răducanu este pe locul 338 în ierarhia mondială, iar în urma turneului de la Wimbledon, sportiva va face un salt de 163 de poziții în clasamentul WTA.
"Acum știe că poate juca la un nivel ridicat. Îi va fi greu în continuare, dar a fost o săptămână care i-a schimbat viața. Are o bază uimitoare și o tehnică solidă. Nu se teme de mingile de break,iar momentele importante din meci nu par a fi o problemă. Acum este timpul să-și îmbunătățească jocul și să evolueze", a mai adăugat aceasta.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
ACUM 6 ORE
Tenis
Roger Federer s-a declarat surprins de Emma Răducanu: "E dureros să vezi ce i se întâmplă!"
ACUM 8 ORE