Emma Răducanu a avut parte de un Wimbledon de neuitat, dar britanica de origine română s-a oprit în optimile de finală într-un mod nedorit. Aceasta a cuzat probleme de respirație în meciul cu Ajla Tomljanovic, la scorul de 4-6, 0-3, și a mers la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale.
Din păcate, Emma Răducanu nu s-a mai întors pe teren, iar ulterior oficialii de la Wimbledon au confirmat că problemele de respirație au oprit-o pe jucătoarea de 18 ani să continue partida. Anne Keothavong, căpitanul echipei de Fed Cup a Marii Britanii, a stat alături de părinții Emmei Răducanu la meci și a dezvăluit cum au trăit aceștia retragerea fiicei lor.

Retragerea Emmei Răducanu de la Wimbledon, moment dificil pentru părinți

Tenis
Emma Răducanu, desemnată cea mai bună sportivă a anului în Marea Britanie! Cine a mai fost premiat
03/12/2021 LA 10:13
"Emma este bine, va fi bine. Am văzut-o când a plecat din complex, evident că a fost o situație dificilă atât pentru ea, cât și pentru toată lumea de acolo. Însă își va reveni. A fost pur ghinion. Va învăța din asta. A fost un debut fantastic pentru ea la Wimbledon, anul viitor va fi și mai bine pregătită.
Nu e ușor în astfel de momente. Părinții ei au stat lângă mine, mama sa a vrut s-o vadă imediat. Au fost afectați, nu e ușor să îți vezi copilul în asemenea condiții, cu așa discomfort. Formează o familie unită, sunt oameni buni și nu vor decât tot ce e mai bun pentru copilul lor", a declarat Anne Keothavong, potrivit Express.
"Emma e o fată sensibilă, nici nu a jucat un an întreg în circuit. Va dori să revină pe teren imediat. Cunoscând-o, va munci din greu, muncește foarte mult. Va reveni la antrenamente cât de curând posibil. Trebuie să ne reamintim că este foarte tânără, totul pentru ea este nou", a mai spus Anne Keothavong.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Va fi sub presiune până la Wimbledon!" Ce sfaturi a primit Emma Răducanu înainte de sezonul 2022
01/12/2021 LA 13:36
Tenis
Răducanu s-a exclus de pe listă! Cine vrea să câștige titlul de personalitatea sportivă a anului
28/11/2021 LA 19:29