Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep își poate apăra titlul la Wimbledon în fața tribunelor pline! Decizia englezilor de la All England Club

Irina Aldea

Publicat 15/06/2021 la 10:13 GMT+3

Simona Halep nu a fost prezentă la Roland Garros din cauza unei accidentări, însă campioana noastră se pregătește acum pentru sezonul de iarbă și mai ales pentru Wimbledon, acolo unde este campioana en-titre, după ce în 2019 obținea titlul într-o finală cu Serena Williams.

halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep nu a participat la ediția din 2021 a turneului de Grand Slam de la Paris, după o accidentare suferită la Roma, în turul al doilea. Acum, Simo se simte mai bine și se pregătește pentru revenirea pe terenul de tenis. Primul turneu la care va participa sportiva noastră în următoarea perioadă va fi cel de la Bad Homburg (Germania), în perioada 20-26 iunie.
Apoi, pentru Simo urmează Wimbledon 2021, acolo unde e campioană en-titre - care se va disputa în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Organizatorii de la All England Club au luat hotărârea ca finalele de simplu feminin și masculin să se dispute cu tribunele pline, la întreaga capacitate. Astfel, al treilea turneu major al anului va fi primul eveniment important din Marea Britanie având permisiunea să aibă arene pline la finale, de la debutul pandemiei de coronavirus.

Simona Halep își poate apăra titlul la Wimbledon în fața tribunelor pline

La începutul turneului, arenele de la Wimbledon vor fi umblute doar la 50% din capacitatea lor, înainte ca Terenul Central de la All England Club să fie absolvit de această măsură, iar fanii să se întoarcă în tribune în număr cât mai mare. Astfel, finaliștii de la Wimbledon 2021 vor fi susținuți de nu mai puțin de 15,000 de spectatori la finala feminină și masculină, care vor avea loc pe 10 iulie, respectiv 11 iulie.
Un purtător de cuvânt de la Wimbledon a spus: "Salutăm anunțul prim-ministrului și al ministrului de Cultură, conform cărora o serie de evenimente, inclusiv Wimbledon 2021, vor putea avea loc la capacitate mai mare decât prevăd reglementările actuale din etapa a treia de relaxare, ca parte a fazei următoare a programului de cercetare a evenimentelor.
Ne bucurăm că putut lucra îndeaproape cu guvernul, organismele de sănătate publică și autoritatea locală din Merton, pentru a confirma că, potrivit următoarei faze a evenimentelor pilot, Wimbledon 2021 va începe luni, 28 iunie, cu o capacitate de 50% pe durata turneului, urmând a avea în zilele cu finalele de simplu nu mai puțin de 15.000 de spectatori în tribune. Continuăm să lucrăm îndeaproape cu autoritățile pentru a finaliza detaliile participării noastre la programul de cercetare a evenimentelor, inclusiv cerințele pentru certificarea statutului Covid-19 pentru spectatori. Vom publica o nouă actualizare miercuri, 16 iunie, pentru a confirma aceste detalii", se arată în comunicat.
Wimbledon 2021 se va disputa în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo