Articol scris de Răzvan Cîrceag
Totul s-a întâmplat în meciul de debut la Wimbledon al soților Divji Sharan and Samantha Murray Sharan. Un copil de mingi a încercat să recupereze o minge pierdută, doar că s-a dezechilibrat și a alunecat. Imediat a cerut ajutorul medicilor, iar meciul a fost întrerupt timp de 25 de minute. Din imagini, partea afectată pare să fi fost glezna.
În final, copilul de mingi a fost preluat de către personalul medical, pe targă, și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor. Soții Sharan s-au impus împotriva lui Ariel Behar și Galina Voskovoeva 6-3 5-7 6-4.
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
IERI LA 12:57
Probleme cu accidentările la Wimbledon 2021
Vremea mult prea ploioasă le-a dat mari bătăi organizatorilor de la Wimbledon. Mai mulți sportivi au alunecat serios în meciurile disputate, iar organizatorii au fost criticați din cauza faptului că terenurile sunt periculoase. Din acest motiv, oficialii turneului au oferit și o reacție.
"Fiecare teren de iarbă este verificat de supervizorii turneului, de oficiul arbitrilor și de echipa care are în gestiune terenurile înaintea începerii meciurilor. Toți au fost mulțumiți cu starea terenurilor. Condițiile meteorologice din primele două zile au fost cele mai umede din ultimul deceniu, lucru care a condus la obligativitatea închiderii acoperișului pe Terenul Central și pe Terenul Nr. 1, pentru perioade lungi.
Lucrul acesta s-a întâmplat într-un moment în care iarba era la apogeu ca amplitudine și culoare, lucru care rezultă în umiditate suplimentară. Cu fiecare meci care va avea loc, terenurile vor continua să se întărească," au notat organizatorii turneului de la Wimbledon.
Serena Williams și Adrian Marriano s-au retras după meciurile jucate pe Terenul Central în turul 1, din cauza accidentărilor suferite după ce au alunecat pe iarba londoneză.

Wimbledon 2021 | Sorana Cîrstea - Emma Răducanu, ora 15, Eurosport 2

Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
IERI LA 12:44
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, victorii mari
17/01/2022 LA 07:33