Articol scris de Răzvan Rădulescu
Meciul de la Wimbledon dintre Kyrgios și Djokovic a reprezentat a treia întâlnire dintre cei doi și prima victorie a lui Djokovic în fața australianului (2-1 în întâlnirile directe). Lucrurile stau diferit când vine vorba despre Federer. Elvețianul are 6-1 în meciurile directe cu Kyrgios, iar sportivul a recunoscut calitățile elvețianului.
După finala de la Wimbledon, Kyrgios a fost întrebat dacă Djokovic este cel mai dur adversar cu care s-a confruntat vreodată. Australianului i-a venit în minte numele fostului lider ATP și câștigător a 20 de trofee de Grand Slam, Roger Federer.
Tenis
Federer s-a ținut de promisiune! Cum a reacționat un puști când și-a întâlnit idolul: "Dumnezeule!"
IERI LA 17:03

Kyrgios despre Federer: "Te poate scoate de pe teren"

Potrivit sportskeeda, citat de tennisworldusa, Kyrgios a explicat de ce Roger Federer este cel mai greu adversar pe care îl poate înlâlni.
"Nu aș spune că Djokovic e cel mai dificil adversar. Am avut șansa de a câștiga meciul cu el la Wimbledon", a declarat jucătorul australian.
"Cred că Federer, te poate face să te simți, ca și cum ai vrea să ieși de pe teren. El poate face ca terenul să arate foarte mic. Nadal și Djokovic îți permit să joci puțin de pe linia de fund ș,i dacă nu joci bine, atunci măcar să te lupți", a spus Kyrgios.
"Dar Federer te poate lua cu adevărat și te poate scoate de pe teren foarte repede", a încheiat Nick Kyrgios.
Federer, pregătit de viața de după tenis
Jucătorul care va împlini 41 de ani luna viitoare nu a mai evoluat într-un meci de la Wimbledon 2021. Elvețianul susține că este pregătit de viața pe care o va avea după ce va încheia cu tenisul.
"Sunt multe vedete pe planeta asta, nu sunt singurul. Nu sunt singurul tenisman bun. Nu este nimic ieșit din comun pentru mine", a declarat elvețianul.
Întrebat despre o viitoare carieră în lumea tenisului, Federer a răspuns negativ. "Nu cred că am nevoie de tenis. Sunt mulțumit de lucrurile mărunte. Când fiul meu face ceva bine, când fiica mea vine acasă cu o notă bună. Tenisul face parte din identitatea mea, dar nu din întreaga mea identitate. Vreau să rămân un om de succes și să investesc în afaceri, dar asta este posibil și în afara tenisului", a încheiat Roger Federer.
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27