Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"A fost cea mai frumoasă zi din viața mea!" Simona Halep, despre victoria cu Serena Williams de la Wimbledon 2019

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2021 la 14:17 GMT+3

Simona Halep se află în această perioadă în Anglia, unde se pregătește de Wimbledon. Campioana en-titre a Grand Slam-ului londonez a oferit un interviu în presa britanică, vorbind, printre altele, despre Serena Williams și despre Gică Hagi și Nadia Comăneci.

Simona Halep și Serena Williams după finala Wimbledon 2019

Credit imagine: Getty Images

Campioana en-titre de la Wimbledon a vorbit despre victoria impresionantă pe care a reușit-o în 2019, în finala competiției, împotriva Serenei Williams. Simona Halep a spus că aceea a fost cea mai frumoasă zi din viața ei, reușind un meci perfect, și că este fericită că a revenit la All England Club.
"Nu eram atât de stresată, deși sunt o persoană nervoasă, dar am fost foarte relaxată în dimineața aceea. Am petrecut mult timp uitându-mă pe fereastră la elicopterele care aterizau. E ciudat, dar acest lucru mi-a limpezit mintea și m-a ajutat să uit de ceea ce urma.
Am jucat meciul perfect. M-am duelat cu Serena la Singapore, unde am jucat rapid și nu i-am dat timp să se liniștească, așa că am știut că dacă fac asta, am o șansă. M-am simțit mai mult entuziasmată decât stresată și i-am avut și pe cei din familie acolo, alături de mine. A fost cea mai frumoasă zi din viața mea.
Simt că mă mișc mai bine pe iarbă, nu mi se pare la fel de alunecoasă ca înainte. În trecut nu eram atât de confortabilă pentru că nu mă simțeam stabilă pe picioare, dar am avut rezultate destul de bune și mă simt foarte confortabil la Londra.
Când merg într-un oraș, îmi place să mă plimb pe străzi, prin parc, să ies. Vremea poate fi cam dură aici, dar oamenii sunt relaxați, ceea ce mă face să mă simt bine. Va fi diferit anul acesta la Wimbledon, dar fiecare an este diferit până la urmă", a declarat Simona Halep, potrivit Daily Mail.

"Îl pot considera prietenul meu!"

Sportiva a vorbit și despre idolii săi și despre relația pe care o are cu Gheorghe Hagi și Nadia Comăneci.
"L-am întâlnit pe Hagi pentru prima dată când aveam 9 ani, l-am rugat să fac o poză cu el. A fost modelul meu în sport, l-am admirat cum juca, cum se antrena. Era foarte serios, profesionist și pasionat de munca sa.
Mă bucur că în momentul în care am ajuns jucătoarea profesionistă, am devenit prieteni și mi-a plăcut mereu să-i împărtășesc anumite întâmplări din circuit. El cunoaște foarte mult despre sport, în general, dar iubește și tenisul. Chiar știe să joace. Îl pot considera prieten, la fel ca pe Nadia Comăneci", a adăugat Halep.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo