Articol scris de Răzvan Cîrceag
Federer a cucerit de 10 ori turneul ATP de la Halle, însă anul acesta a fost eliminat prematur și surprinzător totodată în optimile competiției din Germania, de către tânărul Felix Auger-Aliassime în vârstă de 21 de ani.
Mai mult, tenismenul elvețian a mai fost prezent la doar patru turnee după participarea la Australian Open-ul din 2020. Prezența redusă la turnee și eliminarea de la turneul de la Halle pot fi puse pe seama problemelor fizice cu care Federer s-ar confrunta. În anul 2019, acesta a suferit o serie de intervenții chirurgicale asupra părții din spate a genunchiului.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26

Ce a declarat Patrick Mouratoglou

Mouratoglou e de părere că starea fizică a lui Federer va fi testată în momentul în care va înfrunta jucători tineri sau îl va întâlni pe Novak Djokovic, pe care îl desemnează drept favoritul său la câștigarea Wimbledon-ului anul acesta.
“Nu cred că este mulțumit încă de nivelul său de joc. A pierdut devreme pe iarbă, în Halle, nefiind obișnuit cu asta și nu a fost fericit. Mai întâi trebuie să-și regăsească forma fizică complet, pentru că nu a revenit de mult timp la tenis, după ce a fost accidentat vreme îndelungată. Având în vedere vârstă pe care o are, să câștigi un Grand Slam în cinci seturi, este o provocare istovitoare fizic. Mai ales să te confrunți cu adversari precum Djokovic”, a declarat Mouratoglou conform tennishead.net .
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29