Accidentată la Roma, Simo s-a recuperat în țară și acum două săptămâni a luat drumul Germaniei, pentru a participa la Bad Homburg. Deși la plecarea din România a susținut că s-a recuperat total după problemele medicale avute, campioana noastră a simțit că nu e la nivelul obișnuit în timpul antrenamentelor și a preferat să spună pas turneului de la Bad Homburg.
Se părea că măsura a fost una de precauție, astfel încât să nu riște nimic înainte de Wimbledon, dar din păcate chiar înainte de tragerea la sorți, Halep a luat decizia de a se retrage de la Wimbledon.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26
Acest lucru va avea consecințe serioase pentru Halep în clasamentul WTA. După cum a anunțat jurnalistul Jose Morgado pe Twitter, după primele zile de concurs, este deja confirmat că Halep va pica cel puțin până pe locul opt în clasament. De asemenea, după retragerea sa și Serena Williams va pica până pe 16, cel puțin.

Simona Halep s-a retras și de la Jocurile Olimpice

Halep a anunțat ulterior că este nevoită să se retragă și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
"Nimic nu mă face mai mândră decât șansa de a reprezenta România, dar, din păcate, recuperarea după accidentarea mea la gambă necesită mai mult timp și am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară.
După dezamăgirea cauzată de absența de la Roland Garros și Wimbledon, nevoia de a lipsi de la Jocurile Olimpice este extrem de greu de digerat, dar sunt hotărâtă să revin mai puternică. Îi voi urmări și îi voi susține pe sportivii români de acasă", a fost mesajul Simonei Halep.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29