După ce Simona Halep a făcut anunțul privind retragerea sa de la Wimbledon, oficialii turneului londonez i-au transmis un mesaj pe Twitter. Aceștia au scris că o să-i simtă lipsa sportivei, care este campioana en-titre de la Wimbledon, dar și că o așteaptă mai puternică în 2022.
În plus, pe site-ul oficial al celui de-al treilea Grand Slam al anului, a apărut imediat informația că Simona Halep s-a retras din turneu, fiind inclus mesajul postat de româncă pe rețelele de socializare. Organizatorii competiției de la All England Club au amintit și de accidentarea sportivei, care a avut loc în turul 2 al turneului de la Roma, în timpul meciului cu Angelique Kerber.
Tenis
Ion Țiriac, după ce a plecat de la FRT: "Nu poți cumpăra o Simona Halep de la supermarket!"
26/07/2021 LA 20:04

Ce urmează pentru Halep

Simona Halep, locul 3 WTA în acest moment, nu s-a refăcut după accidentarea de la Roma și s-a retras de la Wimbledon. În urma acestei decizii, românca riscă să coboare din top 5 WTA după încheierea turneului de la Wimbledon, mai multe sportive având șansa de a o devansa în funcție de cât de departe ajung pe tablou.
Halep va reveni acum în țară pentru a-și continua recuperarea. Halep are mai puțin de o lună la dispoziție pentru a fi aptă pentru Jocurile Olimpice, acolo unde va participa atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, având ca obiectiv principal obținerea unei medalii.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep a coborât pe locul 10 WTA! E la două puncte de ieșirea din topul în care este de 7 ani
19/07/2021 LA 06:32
Tokyo 2020
Coco Gauff, OUT de la Jocurile Olimpice după ce a fost depistată cu Covid-19! Anunțul sportivei
19/07/2021 LA 04:38