articol de Alex Masgras
În vârstă de 23 de ani, americanul a reușit a patra sa victorie în fața unui jucător din Top 10 și prima în fața unui jucător din Top 5. Acesta a declarat după partidă că s-a trezit încrezător și știa că va avea o zi mare pe terenul cu numărul 1 de la Wimbledon: "M-am trezit de dimineață și mi-am zis "Da, îl bat pe Stefanos". Și asta s-a întâmplat. E foarte important să crezi în tine exact atunci când nimeni nu o face. Când am văzut tabloul, mi-am zis că acestea sunt meciurile pe care le iubesc. Cred că mulți oameni din tenis știu asta. Joc un tenis foarte bun împotriva jucătorilor de calibru", a mai spus Tiafoe la conferința de presă.

"Iarba mă forțează să joc agresiv"

Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26
Lui Frances Tiafoe, care a jucat pentru prima oară pe un teren de iarbă la vârsta de 14 ani în Washington D.C. îi place să joace pe suprafața naturală și este de părere că este o suprafață care îl ajută să își îmbunătățească jocul. "Mă forțează să joc agresiv, să vin mult la fileu, pentru că altfel aș fi vulnerabil", a mai spus Tiafoe, cel care a jucat și un sfert de finală în urmă cu două săptămâni la Queen’s, acolo unde a pierdut în fața canadianului Shapovalov.
După cea mai importantă victorie a carierei de până acum, pentru Tiafoe urmează meciul din turul al doilea cu Vasek Pospisil, numărul 65 mondial. Canadianul a trecut cu ușurință în meciul din primul tur în fața numărului 100 mondial, Roberto Carballes Baena, scor 6-3, 6-3, 6-3.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29