Articol scris de Timeea Franțescu
În urma unei sesiune de pregătire, Simona Halep a făcut o poză alături de Carla Suarez Navarro, una dintre prietenele sale din circuit. Iberica a revenit pe terenul de tenis după ce a învins lupta cu cancerul, fiind declarată vindecată în luna aprilie a acestui an.
Este ultimul an din cariera sa, așa că fostul număr șase mondial a hotărât că va lupta în turneele de Grand Slam pentru a-și încheia cariera în stil de mare campioană.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 21 ORE

Îngrijorări înaintea turneului de la Wimbledon

Momentul imortalizat chiar de Darren Cahill ridică un semnal de alarmă printre fanii tenisului, un detaliu îngrijorător putând fi observat în imaginile de la antrenament. Simona are gamba bandajată, semn că aceasta îi crează încă probleme.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Mesajul Simonei pentru Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro a revenit pe teren la Roland Garros, ocazie cu care Simona Halep i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.
"Carla, mă bucur că te-ai întors. Mă bucur foarte mult să te văd aici, cu noi. De-abia aştept să te văd de cealaltă parte a fileului. Îţi doresc să ai mult noroc şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele", i-a transmis Simona jucătoarei din Spania.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33