Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Begu, în turul 3 la Wimbledon 2021 după victoria cu Martic! Și-a egalat cel mai bun rezultat

Bianca Dumitru

Publicat 30/06/2021 la 22:37 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Wimbledon 2021 după ce a trecut în două seturi de Petra Martic.

Irina Begu, Wimbledon 2021

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a obținut calificarea în turul 3 la Wimbledon 2021. Românca a trecut în trei seturi de Petra Martic, scor 7-5, 6-7 (7), 6-3, într-un meci care a durat două ore și 36 de minute.
Românca a reușit, astfel, a doua victorie consecutivă la Londra, după ce în primul tur a trecut de Katie Volynets, scor 6-4, 7-5, și și-a egalat cel mai bun rezultat la Londra, unde doar în 2015 a mai ajuns până în turul 3.
Begu nu a mai legat două victorii din luna aprilie, când câștiga la Madrid în meciurile cu Kalinskaya și Voegele, pentru a fi apoi învinsă de Kasatkina.
La Roland Garros, Irina Begu s-a oprit în primul tur, unde a fost eliminată de Serena Williams în două seturi, scor 7-6 (6), 6-2.
Acum, în al treilea Grand Slam al anului, Begu va da, în turul 3, peste Iga Swiatek, cea care a eliminat-o astăzi pe Vera Zvonareva în două seturi, scor 6-1, 6-3.
România le mai are în concurs pe Irina Begu care s-a calificat în turul 3 și pe Sorana Cîrstea, care s-a calificat în turul al doilea. Din păcate, în primul tur ne-au părăsit Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan și Patricia Țig, iar Simona Halep, campioana en-titre, s-a retras înaintea turneului din cauza problemelor la gamba stângă.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo