Sorana Cîrstea a declarat imediat după meci că atmosfera din tribune a fost specială, ajutând ca victoria cu Azarenka să devină cea mai frumoasă amintire a carierei sale.
"Trebuie să vă spun... Eu joc tenis profesionst de la 16 ani, dar trebuie să vă spun că aceasta a fost cea mai bună atmosferă pe care am întâlnit-o! Cred că acesta a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Este pentru prima oară când câștig cu Vika. Este o jucătoare incredibilă, foarte greu de jucat împotriva ei. Când am văzut tragerea la sorți nu zâmbeam... Dar cred că am jucat foarte agresiv și am încercat să îmi fac jocul și a mers. Cred că publicul m-a ajutat foarte mult. Nu cred că m-am mai bucurat de un meci ca astăzi", a declarat românca.
După acea mărturisire, pe contul oficial de Twitter al Wimbledon a apărut un mesaj special pentru Sorana Cîrstea, oficialii transmițându-i că este un star.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
27/11/2022 LA 20:34

Cîrstea, lăudată pe site-ul WTA

După victoria memorabilă de la Wimbledon 2021, Sorana Cîrstea a fost lăudată de site-ul WTA, care a vorbit despre rezultatele româncei din acest an, amintind în același timp și de cele mai bune performanțe obținute de-a lungul carierei.
"Fosta jucătoare din top 25 WTA a venit la Wimbledon după ce a renăscut în 2021 – și-a trecut în acest an în palmares al doilea titlu WTA al carierei, la Istanbul, după o pauză de 13 ani, a jucat finală la Strasbourg și a ajuns în optimi la Roland Garros.
După ce a început sezonul pe locul 80, acum e pe 45 WTA și va continua să urce după ce a eliminat-o suprinzător pe a 12-a favorită de la Wimbledon 2021, Azarenka. A fost o victorie izbăvitoare după ce Cîrstea pierduse precedentele trei întâlniri cu Azarenka", a fost mesajul postat pe site-ul WTA.
În următoarea partidă de la Wimbledon 2021, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Emma Răducanu, locul 338 WTA, care a învins-o pe Marketa Vondrousova (locul 42 WTA) în două seturi, 6-2, 6-4.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Vlad Stancu, dezvăluiri despre testele anti-doping, după ce Simona Halep a fost suspendată
03/11/2022 LA 17:23
Tenis
Chris Evert a comentat dezvăluirile Soranei Cîrstea! Reacția fostei sportive din America
02/11/2022 LA 20:15