articol de Alex Masgras
Ajla Tomljanovic (75 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce adversara sa din optimi, Emma Răducanu (338 WTA), a abandonat în setul al doilea la scorul de 6-4, 3-0 pentru jucătoarea din Australia, din cauza unor dificultăți de respirație.
John McEnroe, fostul mare campion american, a vorbit despre abandonul jucătoarei de 18 ani: "Îmi pare rău pentru Emma, bineînțeles. Se pare că a fost puțin cam mult pentru ea, ceea ce e de înțeles, mai ales că în perioada asta am vorbit și despre Osaka care nu e aici. Cât pot îndura jucătorii? Te uiți la jucătorii și jucătoarele care sunt prin preajmă de ceva vreme și te întrebi cum se descurcă așa bine. Sper ca ea să poată învăța din experiența asta", a spus triplul câștigător de la Wimbledon.
Wimbledon
Roger Federer și-a anunțat retragerea. TOP 10 puncte reușite la Wimbledon, turneul favorit
15/09/2022 LA 14:31

Tomljanovic: "Nu îmi pot imagina cum e să fii în pielea ei"

John McEnroe a fost criticat pe rețelele sociale de fani, dar și de câteva cadre medicale, pentru declarațiile sale. Adversara Emmei, Ajla Tomljanovic, a comentat și ea declarațiile lui McEnroe: "Vreau să încep prin a spune că nu îmi pot imagina cum este să fii în pielea ei la 18 ani jucând optimi de finală în propria țară. Pentru McEnroe să spună asta e cam dur. Am experimentat ceva similar, dar nu la același nivel. Am vorbit cu alți sportivi care au trecut prin asta, nu e ușor. Când am auzit motivul mi-a părut și mai rău pentru că știu cât de rău poate să fie. Din nou, nu mi s-a întâmplat mie. Nu pot să-mi imaginez cum se simte acum, după ce a fost nevoită să abandoneze", a declarat Tomljanovic după meci.
Ajla Tomljanovic o va întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon pe Ashley Barty, numărul 1 mondial, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32