Roger Federer venea la meciul cu Richard Gasquet după ce a trecut în prima rundă de Adrian Mannarino cu noroc. Francezul s-a accidentat iar cei doi nu au mai apucat să joace setul decisiv. Mannarino a fost încă o victimă a suprafeței de la Wimbledon, în timp ce Federer se poate considera norocos că nu a fost nevoit să joace cinci seturi încă din primul său meci la Londra.
Primul set din meciul cu Gasquet nu părea să indice că elvețianul va profita de victoria sa mai scurtă decât ar fi trebuit să fie în primul tur. Partida a fost una echilibrată și s-a ajuns în cele din urmă în tiebreak, câștigat în cele din urmă de Federer mult mai clar decât s-ar fi așteptat oricine având în vedere cum se desfășuase meciul până atunci: 7-1 pentru elvețian.
Wimbledon
Wimbledon 2021: Rezumatul finalei Djokovic - Berrettini 6-7, 6-4, 6-4, 6-3
11/07/2021 LA 18:26

Roger Federer, victorie fără probleme cu Richard Gasquet

Totuși, meciul s-a schimbat complet în al doilea set. Gasquet, triplu semifinalist la turnee de Grand Slam, inclusiv la Wimbledon, a cedat complet inițiativa în timp ce loviturile lui Federer au început să intre toate. Cu o precizie de ceas elvețian, Federer a mărșăluit spre o victorie extrem de clară în al doilea set: 6-1 pentru elvețian.
Drumul spre victorie a continuat fără probleme și în setul al treilea, chiar dacă acesta a fost mai echilibrat decât al doilea. În cele din urmă, Federer s-a impus cu 6-4 și s-a calificat astfel în turul al treilea de la Wimbledon după o victorie mult mai clară decât s-ar fi așteptat oricine.
În următoarea rundă, Federer va da piept cu marea speranță a britanicilor la acest turneu, Cameron Norrie, în vârstă de 25 de ani (locul 34 ATP).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Verdictul lui Darren Cahill după finala Wimbledon! Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Djokovic
11/07/2021 LA 17:32
Wimbledon
EXCLUSIV | Darren Cahill a anunțat la Wimbledon 2021 când revine Simona Halep pe terenul de tenis
11/07/2021 LA 17:29